Baseus - extrémne výkonný 120 W GaN adaptér,

s ktorým nabijete s prehľadom aj notebook.
Baseus - extrémne výkonný 120 W GaN adaptér,
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  182 zobrazení
2
 0
Mobilné telefóny a mobilné technológie

Tí z vás, ktorí nakupujete pravidelne v ázijských e-shopoch už určite poznajú značku Baseus, ktorá ponúka širokú radu rôzneho mobilného príslušenstva. Dnes si predstavíme výkonný Baseus 120W GaN adaptér s ktorým nabijete aj herný notebook - aspoň tak to udáva jeho výrobca.

Rýchle doručenie zo Španielska

Adaptér Baseus 120W GaN adaptér ponúka predajca Basesus Official Store aj BASEUS 3C Boutique Store na trhovisku Aliexpress. Nezabudnite na 1,68 € Store Coupon pri objednávke zo španielskeho skladu.

Baseus 120W GaN adaptér - klikni (Aliexpress)

Baseus 120W GaN adaptér

Produkt značky Baseus je zabalený v pomerne kompaktnom balení. Vzhľadom na rozmery produktu je to však pochopiteľné, tie sa zastavili na hodnote len 94,8 x 54,8 x 29,6 milimetrov (plus vidlica do zásuvky). Hmotnosť nabíjačky je pritom len 220 gramov.

Balenie obsahuje okrem samotnej nabíjačky aj textilné vrecúško na prenášanie a tiež jeden kus nabíjacieho káblu s koncovkou USB typu C. Samotná nabíjačka má lokálnu európsku koncovku do zásuvky a trojicu portov. Dvakrát ide o port USB typu C a tretím je štandardné USB-A.

Nabíjačka ponúka GaN (gálium-nitridovú) technológiu. Tá sa vyznačuje vyšším výkonom zariadenia, no zároveň zachováva veľmi kompaktné rozmery, ktoré sú často aj o 50% nižšie v porovnaní so staršími Li-Ion nabíjačkami.

Podpora Power Delivery 3.0 a Quick Charge 4.0+

Maximálny výkon nabíjačky je 120W. Výkon sa však delí podľa počtu použitých portov, s týmto modelom totiž môžeš nabíjať až tri zariadenia súčasne. Ak využívaš len jeden port USB typu C, výkon je maximálne 100W. Ak ide o USB-A, výkon činí 30W.

Ak využívate dva porty USB typu C pre nabíjanie, výkon sa zastaví na hodnote 2 x 60W. Ak kombinujete USB typu C a USB-A, výkon činí 87W + 30W. Pri využití troch portov súčasne, je najrýchlejší z nich primárny port typu USB C s výkonom 60W. Druhý port USB typu C ponúkne 30W a tretí USB-A následne taktiež 30W.

Nechýba v tomto prípade ani podpora štandardov rýchleho nabíjania Power Delivery 3.0, Quick Charge 4.0+ a Quick Charge 3.0. Rýchle nabíjanie mobilných telefónov Apple, Huawei, Samsung a ďalších tak ani v tomto prípade nebude žiadnym problémom.

 

Baseus 120W GaN adaptér - klikni (Aliexpress)



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button