Jak vybrat nářadí do dílny, na co si dát pozor a na co se zaměřit

Jak vybrat nářadí do dílny, na co si dát pozor a na co se zaměřit
Jiří Bekr Pridal  Jiří Bekr
  437 zobrazení
1
 0
Vybavenie dielne

V dnešním videu si přiblížíme celou problematiku okolo výběru svého (prvního) nářadí, na kterou se mě už opravdu hodně lidí ptalo. Probereme si správné plánování nákupu, projdeme si důležité parametry strojů a co který znamená, a také se dozvíme pár rad z praxe.

Ve videu se zaměříme na cenově dostupné nářadí, které lze zakoupit u nás, nakolik s nářadím z číny jsou značné problémy jak s kvalitou prevedienia, tak případnou reklamací.

Než se na to někdo zeptá, tak vám odpovím na nevyřčenou otázku. Proč jsem vám v tomto videu nedoporučil žádný konkrétní stroj? Protože sto lidí = sto jiných požadavků. Navíc nejde říct, že jedna značka je lepší než jiná. V profi segmentu se pere Dewalt, Milwaukee, Metabo, Makita, Fein a já nevím kdo ještě, a přitom každý stroj má jiné přednosti a neduhy. V hobby segmentu se pere Parkside, Hecht, Ryobi, Bosch, Asist, Black Decker, Stanley, atd. V ultra profi segmetu zas máme Hilti, Festool a Mafell. Nelze jednoznačně doporučit konkrétní stroj ani značku. Člověk si tedy musí vybrat na základě dostupnosti strojů dané značky a na základě recenzí na to nářadí, které chce používat nejvíc. Proto jsem svoje video koncipoval tak, že vám ukážu po čem jít, povím vám o důležitých vlastnostech tří základních aku nářadí a poradím podle čeho se rozhodovat. Navíc vám přidám několik rad z praxe, abyste se nespálili jako lidi před váma. Jenom tak si budete moct na základě vlastního informovaného a objektivního úsudku zvolit to, co je pro vás nejlepší.

 



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button