Malý, robustný poistkový chránič 01500520H od spoločnosti Littelfuse

Malý, robustný poistkový chránič 01500520H od spoločnosti Littelfuse
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  71 zobrazení
3
 0
Nový produkt
   

Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Pocínovaný poistkový chránič 01500520H bol vyvinutý pre valcové poistkové vložky, ktorých veľkosti sú 5 × 20 mm. Sú konštruované pre veľkosť maximálneho prúdu do 20 A a prevádzkové napätie do 600 V (jednosmerný a striedavý prúd).

Rozsah prevádzkových teplôt pre poistkový chránič 01500520H je: -40 až 85 °C. Konštrukcia chrániča sa otvára zhora. Ide o výrobok s telom vyrobeným z termoplastického materiálu. Poistkový chránič 01500520H, rovnako ako ostatné riešenia od spoločnosti Littelfuse, spĺňa stupeň krytia IP40. Pridáva sa súlad s normou horľavosti UL94 V-0. Inštalácia valcovej poistkovej vložky vo vnútri chrániča je bezproblémová. Jeho prívody sú vyrobené z mosadze. Slúžia na jednoduchú aplikáciu chrániča v obvodoch. Farba izolácie vodičov je jasne červená. Farba tela chrániča je čierna. Toto telo je tvarované. Poistkový chránič 01500520H je vhodný pre mnohé aplikácie vrátane dátových centier, ako aj priemyselných systémov HVAC. Možno ho nájsť v: napájacích zdrojoch, domácich spotrebičoch alebo spotrebiteľských riešeniach. Rozmery poistkového chrániča 01500520H zaberajú na doskách plošných spojov málo miesta.

Najnovšie držiaky poistiek radu 150520 sú ideálne na použitie v mnohých aplikáciách vrátane:

  • Dátové centrá a cloud
  • Priemyselná HVAC
  • Spotrebná elektronika
  • Predradníky LED osvetlenia
  • Domáce spotrebiče

Inline držiaky poistiek série 150520 ponúkajú tieto hlavné výhody:

  • Poskytuje inline riešenie pre konštrukcie, ktoré vyžadujú poistky veľkosti 5x20 mm.
  • Vysoké napätie 600 VAC/VDC s menovitým prúdom 20 A, ktoré vyhovuje mnohým výkonovým aplikáciám.
  • Inline verzia šetrí miesto na doske plošných spojov.
  • Vopred odizolované vodiče a vopred zmontované poistkové svorky umožňujú rýchlu inštaláciu.
  • Uznané podľa noriem UL/CSA 4248-1.

Ako vysvetľuje produktový manažér spoločnosti Littelfuse Style Liu:

"Rozšírenie nášho produktového radu o poistkový chránič 01500520H poskytuje poistkám vynikajúcu flexibilitu dizajnu. Jednodielne tvarované telo chrániča je skutočne jednoduché, pokiaľ ide o inštaláciu, a poskytuje alternatívu k existujúcim riešeniam (...)."

Viac informácií nájdete na odkazoch 1 a 2

Dostupnosť

Inline držiaky poistiek série 150520 sú k dispozícii vo veľkom balení po 100 kusoch. Zadajte požiadavky na vzorky prostredníctvom autorizovaných distribútorov Littelfuse na celom svete. Zoznam distribútorov spoločnosti Littelfuse nájdete na stránke Littelfuse.com.

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button