MINALOX - sme tvorcami ekologického osvetlenia pre domácnosť a priemysel, ktoré šetrí vaše oči.

MINALOX - sme tvorcami ekologického osvetlenia pre domácnosť a priemysel, ktoré šetrí vaše oči.
Michal Švec - Minalox.sk Pridal  Michal Švec - Minalox.sk
  302 zobrazení
9
 0
Elektroinštalácie

Inovácie vznikajú aj vtedy, keď vás do toho okolnosti dotlačia. Michal Švec, zakladateľ spoločnosti Minalox, chcel postaviť štandardný, pasívny, inteligentný dom. Dodávatelia na trhu nedokázali vyhovieť jeho požiadavkám, preto sa rozhodol dom dokončiť svojpomocne. Pri hľadaní vhodných riešení ako je smart bývanie a bezpečnosť od spoločnosti Loxone narazil na technológiu napínaných stropov a stien Clipso. Využitie možností tejto technológie ho posunulo až k zákazkovej výrobe osvetlenia, lámp, výkladov či lightboxov. To všetko sa udialo pred štyrmi rokmi. Aká je však súčasnosť spoločnosti Minalox teraz?

Spoločnosť Minalox si prešla dlhou cestou vývoja vlastných svietidiel a svetelných zdrojov, čím sa stala s vlastným vývojom a zákazkovými riešeniami na mieru silným hráčom v tomto odvetví rýchlo rastúceho trhu. Nezameriava sa však iba na vývoj osvetlenia, ale aj jeho riadenia a integráciu do systémov inteligentných domácností, čo ju posúva k riešeniam pre moderné domácnosti, kancelárie, priemysel a príslušenstva k svojim výrobkom. Firma si postavila už na svojom začiatku pomyselnú latku pomerne vysoko, nakoľko trh je už pomerne presýtený sortimentu lacnejších, či drahších komponentov. V Minaloxe sa však nezamerali na cenu, ale na kvalitu, životnosť, ekologický a najmä zdravotný aspekt. V jej sortimente preto dnes nájdeme :

  • Stmievateľné LED žiarovky
  • LED Panely
  • LED bodové svietidlá
  • LED pásy

Stmievateľné LED žiarovky MINALOX®

Ako jeden z mála výrobcov ponúkame stmievateľné LED žiarovky s napätím DC 24V. Veľkou výhodou tohto riešenia je bezpečnosť používania, žiarovky sú nízkoenergetické a vyznačujú sa dlhou životnosťou, až 13 rokov pri bežnom používaní v domácnosti. Dodávame ich v rôznom prevedení pätíc (E27, E14, GU10, G9) a ponuku neustále rozširujeme. Intenzitu svietenia môžete ľubovoľne nastavovať – zvyšovať alebo znižovať, pretože súčasťou inštalačného riešenia MINALOX® je technicky nenáročná elektronika stmievania. Stmievač môžete použiť aj na viac svetelných výstupov súčasne, nakoľko sa inštaluje na svetelný okruh. Zaujímavým benefitom takéhoto riešenia je cena, ktorá sa pohybuje od 9 € na jeden okruh (u iných dostupných riešení začína cena na dvojnásobku a nie je kompatibilná s napätím DC 24V). Stále rastúca ponuka žiaroviek pokrýva rozličné požiadavky na dizajn, tvar, intenzitu a farbu svetla a uspokojí tak aj náročnú klientelu.

Stmievateľné LED žiarovky MINALOX

LED Panely MINALOX®

LED panely, rovnako ako stmievateľné LED žiarovky vyrábame v nízkonapäťovom prevedení (DC 24V), čo je rarita v tejto produktovej kategórii. Opäť, najväčšou výhodou nízkeho napätia je bezpečnosť pri používaní, nakoľko nehrozí žiadne nebezpečie úrazu elektrickým prúdom. Rovnako sú nízkoenergetické, vyznačujú sa výbornou svietivosťou a dlhou životnosťou do 25 000 hodín. LED panely disponujú nastaviteľným spektrom svietenia vo verzií DUALWHITE. Vyrábame ich s tenkým hliníkovým rámom vhodným aj pre minimalistické interiéry a je možné použiť ich ako hlavné alebo ambientné osvetlenie. Ďalšou výhodou našich riešení je zladenie farebnej teploty svetla. Ak siahnete po kombinácii LED výrobkov od nás, budete mať vždy istotu, že osvetlenie bude v dokonalej súhre. Môžete si navoliť nielen farebný odtieň, ale dokonca aj samotný výkon LED panelov, presne tak, ako potrebujete.

LED panely MINALOX

LED bodové svietidlá MINALOX®

Aj naše bodové svietidlá sú nízkonapäťové (DC 24V), čo znamená, že sú bezpečné na používanie. Sú šetrné na spotrebu energie a vyznačujú sa dlhou životnosťou – až 13 rokov pri bežnom používaní v domácnosti. Svetlo emitované našimi svietidlami spĺňa všetky atribúty vysokej kvality vyhľadávanej odborníkmi. Svietidlá ponúkame vo verzii single color v jednom farebnom odtieni, alebo s nastaviteľným spektrom svietenia vo verziách DUALWHITE a RGBW, čiže v odtieňoch bielej alebo vo farebnom spektre. Výnimočným výrobkom spomedzi svietidiel MINALOX® je kategória DUALWHITE s teplým bielym svetlom s minimom modrej zložky (chromatickosť 1800K) a s denným bielym svetlom (chromatickosť 4500K). Ponúkame ho vo verzii zápustnej (vhodné pre znížené SDK stropy) alebo ako bodové prisadené osvetlenie pre interiéry a exteriéry.

LED bodové svietidlá MINALOX

LED pásy MINALOX®

V našej ponuke nájdete LED pásy s rôznymi výkonmi, zostavami a šírkami, vďaka čomu sú univerzálne pre použitie v rôznych typoch interiérov. Spomedzi LED pásov je vyhľadávaným výrobkom MINALOX® LS 2835 120CUT, ktorého zostava umožňuje veľkú variabilitu s dôrazom na každý drobný detail, čo zákazníci oceňujú napríklad pri inštaláciách do nábytku. MINALOX® LS 2835 120CUT, ako aj názov výrobku naznačuje, je možné skracovať po každom čipe a prispôsobiť ho tak dĺžkou a tvarom aj zložitým detailom v interiéroch. Opäť si, môžete zvoliť typ produktu s ohľadom na požadovanú výslednú farbu svetla - odtieň bielej, ktorým doladíte atmosféru priestoru do dokonalosti.

LED pásy MINALOX

Kde nás nájdete?

Pokiaľ máte akékoľvek otázky k nášmu sortimentu, neváhajte nás osloviť, alebo sa poprípade k nám príďte pozrieť.

Ul. 1. mája 2900,
901 01 Malacky
Po-Pia: 8 - 16:00

Telefón : +421 948 030 923 E-mail : info@minalox.sk



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button