Mini IP kamera s rozlíšením Full HD, Wi-Fi, senzorom pohybu......

Mini IP kamera s rozlíšením Full HD, Wi-Fi, senzorom pohybu......
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  894 zobrazení
2
 0
Inteligentná domácnosť

Táto mini IP kamera má Wi-Fi, senzor pohybu, nočné videnie a full HD rozlíšenie za cenu pod 17€. Aj zabezpečenie domácnosti je dôležité. Táto mini IP kamera vám pomôže mať prehľad, čo sa u vás deje vďaka 1080p rozlíšeniu, nočnému videniu aj senzoru pohybu. Všetko si to potom môžete prezrieť na smartfóne.

Túto mini kameru si môžte kúpiť prostredníctvom tohoto odkazu - klikni

Cena a dodanie

Kamera je dostupná za veľmi priaznivú cenu na predajných stránkach Banggood.

1080p Mini IP kamera

17,10€   12,31€ (+ 3,53€ za doručenie)

Klasicky odporúčam typ dopravy EU Priority Line, pri ktorej sa nemusíte starať o clo. Dodanie trvá 15 – 20 pracovných dní.

Takmer neviditeľná

Mini IP kamera je tak malá, že si ju sotva všimnete. Jej rozmery sú iba  3,5 x 2,5 cm. Ľahko ju tak kdekoľvek schováte.

Rozmery "Mikro" kamery.

Kamera disponuje magnetom na upevnenie. Môžete ju tak pripevniť na akýkoľvek magnetický povrch. Druhou možnosťou je použiť pribalený stojan s nastaviteľnou hlavicou o 360°.

Nahrávanie

Mini IP kamera dokáže nahrávať videá v HD kvalite, s rozlíšením 1080 pixelov pri 25 fps. Disponuje širokouhlým objektívom s možnosťou nahrávania v uhle až 150°. Pod krytkou sa nachádza 6 IR LED diód, ktoré umožnia nahrávanie v noci, resp. pri slabom osvetlení. LED diódy sa nerozsvietia a neupozornia tak na kameru. Nočný vizuálny dosah predstavuje až 5 metrov.

Možnosti kamery počas nočného režimu.

Ovládacie prvky kamery.

Živé video si môžete prezerať cez iOS / Android Smartphone, Tablet, Mac alebo Windows PC. To je možné priamym pripojením kamery na WiFi sieť. Vtedy sa dá záznam sledovať z akéhokoľvek miesta. Druhou možnosťou je priame pripojenie na hotspot kamery, kedy nepotrebujete mobilné dáta. Vtedy je dosah pripojenia 10 m v interiéry a 30 – 50 m v exteriéry.

Praktické využitie

Vďaka vstavanej batérii môžete kameru v prípade potreby pripevniť kdekoľvek a spustiť. Batéria vydrží poháňať kameru približne 1 hodinu nepretržitého nahrávania. Nabíjanie následne trvá 1 – 3 hodiny. Počas nabíjania však kamera dokáže naďalej nahrávať a tak sa nemusíte obávať, že by ste ostali bez nahrávania a bez prehľadu o situácii. Kamera má základne nastavenie 24 hodinového nahrávania. Môžete jej však nastaviť režim pohybu kedy začne nahrávať v prípade detekcie pohybu v stráženom priestore. Taktiež dokážete nastaviť časovač od kedy do kedy má kamera nahrávať.

Technická špecifikácia

  • Formát videa: AVI
  • Počet snímok: 25
  • Uhol pohľadu: 150 stupňovň
  • Detekčná vzdialenosť pre pohybové snímanie: 6 metrov
  • Osvetlenie IPmum: 1 lux
  • Čas nepretržitého nahrávania: približne 1 hodina
  • Spotreba energie: 240 mA / 3,7 V
  • Typ pamäťovej karty: karta micro SD (nie je súčasťou)
  • Prehrávací softvér: VLC Player / SM Player
  • Počítačový operačný systém: Windows / Mac OS X
  • Mobilný operačný systém: Android / iOS
  • Webový prehliadač: IE7 a novší, Google Chrome, Firefox, Safari atď.

Záver

Mini IP kamera disponuje detektorom pohybu. V prípade nežiadúcej osoby vám odošle upozornenie priamo do aplikácie smartfónu. Záznam sa ukladá do pamäťovej karty, ktorá žiaľ nie je súčasťou balenia. Ak teda hľadáte praktickú a takmer neviditeľnú kameru s postačujúcim rozlíšením, tento kúsok by mohol byť to pravé pre vás. Každopádne ju odporúčam, nakoľko je to "veľa muziky za málo peňazí"

Túto mini kameru si môžte kúpiť prostredníctvom tohoto odkazu - klikni

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok?

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok a chceli by ste sa o to podeliť s viac ako 200.000 čitateľmi? Tak neváhajte a dajte nám vedieť, radi ju uverejníme a to vrátane obrazových a video príloh. Rovnako uvítame aj autorov teoretických článkov, či autorov zaujímavých videí z oblasti elektroniky / elektrotechniky.

Kontaktujte nás!


Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button