Napäťový normál - referencia z Číny

Napäťový normál - referencia z Číny
Paul's Electronics Pridal  Paul's Electronics
  408 zobrazení
4
 1
Recenzie meracej techniky

V dnešnom videu sa pozrieme na napäťovú referenciu - normál, ktorý môžte využiť napríklad pri kontrolách presnosti napäťových rozsahov vašej meracej techniky.

Kde kúpiť?

Napäťová referencia - klikni (Banggood)

Napäťová referencia - klikni (Aliexpress)

 

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu?

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu a chceli by ste sa o ňu podeliť s viac ako 200.000 čitateľmi? Tak neváhajte a dajte nám vedieť, radi ju uverejníme a to vrátane obrazových a video príloh. Rovnako uvítame aj autorov teoretických článkov, či autorov zaujímavých videí z oblasti elektroniky / elektrotechniky.

Kontaktujte nás!


Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Jan Kupka pred 2 rokmi

Ahoj Paule, u tohoto modulu jde hlavně o teplotní stabilitu. A máš pravdu, sám jsem nevěřil (v mém případě eBay). drží a je přesný, tedy co se teplotního koeficientu týče, přesto jsem vyměnil odpory a dosáhl lepších výsledků, kalibrováno mám na pokojovou teplotu. Čekal jsem pajc jak prase, ale ono to fakt má tu referenci. Jinak k tomu tvému měřátoru, je to luxusní kousek, ale nech si jej zkalibrovat, třeba v brně… Já si nechal zkalibrovat 6+1/5digit Agilenta a ty poslední digity byly trošku mimo (poslední dva). Když už se člověk dostane k takové měřící technice... Jinak ty díry tam jsou na hroty co máš od DMM, měly by tam držet a ty blbinky na stranách jsou pro háčky.

Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button