Nejprodávanější Multimetr na Alíku? Jednoznačně BSIDE S11!

Nejprodávanější Multimetr na Alíku? Jednoznačně BSIDE S11!
Jiří Bekr Pridal  Jiří Bekr
  643 zobrazení
2
 0
Recenzie meracej techniky
Upozorňujeme : Tuto recenzi je třeba brát víceméně "ironicky", takže si v případě koupě nestěžujte - byli jste varováni. Autor videa a ani stránky Elektrolab.eu jako vydavatel neberou na sebe žádnou materiální a ani morální zodpovědnost za případné újmy, nebo neblahý osud vaší tchýně, nebo kohokoliv, koho se rozhodnete tímto "skvostem" obdarovat.

Hledáte nejprodávanější multimetr všech dob na Aliexpressu? Jasným lídrem je BSIDE S11 s celkovým počtem prodaných kusů přibližně 12500, což je jasný "prodejní hit" - ano, slyšíte správně. Tento "špičkový, přesný a funkcemi nabitý" multimetr má již 12500 spokojených kupujících (označení "multimetr" neberte doslova, protože si pod tímto označením představuji něco úplně jiného). Je tu však jedno "ale" - co se za ním skrývá, se dozvíte v následujícím videu, které bude pojato víceméně ironicky, což mu však neubírá na hodnotě.

Kde koupit?

Přestože toto video jasně poukazuje na nesporné  "kvality" tohoto multimetru, nikomu nebráníme v jeho případné koupi - ale byli jste varováni. A nebo si raději neubližujte a vyberte si něco pořádného, například z posledního videa - klikněte zde.

Nejprodávanější multimetr všech dob BSIDE S11 - klikněte nebo to nechte být (Aliexpress)

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok?

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok a chceli by ste sa o to podeliť s viac ako 200.000 čitateľmi? Tak neváhajte a dajte nám vedieť, radi ju uverejníme a to vrátane obrazových a video príloh. Rovnako uvítame aj autorov teoretických článkov, či autorov zaujímavých videí z oblasti elektroniky / elektrotechniky.

Kontaktujte nás!


Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button