Nové planárne transformátory spoločnosti Bourns určené pre vysokofrekvenčné a kompaktné konštrukcie DC/DC meničov.

Nové planárne transformátory spoločnosti Bourns určené pre vysokofrekvenčné a kompaktné konštrukcie DC/DC meničov.
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  73 zobrazení
1
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Spoločnosť Bourns, Inc. predstavila planárne transformátory série PLN0xx-ED21 pre požiadavky vysokofrekvenčných a kompaktných aplikácií na konverziu energie. Tieto transformátory s priamym prevodom sú navrhnuté tak, aby poskytovali vysokú objemovú hustotu výkonu, nízke straty a vysokú účinnosť v kompaktnom prevedení s nízkym výškovým profilom.

Planárne transformátory zvyšujú flexibilitu konštrukcie a ponúkajú výhody účinnosti a hustoty výkonu v porovnaní s konvenčnými konštrukciami transformátorov s drôtovým vinutím vďaka výrazne zníženým stratám na striedavom odpore, uviedla spoločnosť Bourns. Táto nová séria ponúka aj vyššiu spoľahlivosť vďaka ich lepšej tepelnej vodivosti a vlastnostiam odvodu tepla, dodala spoločnosť.

Ak nie je uvedené inak, všetky tolerancie sú ± 0,25 / (,010)

Planárne transformátory série PLN0xx-ED21 poskytujú výstupný výkon od 48 W do 70 W v aplikáciách so vstupným napätím od 33 do 57 V DC a spínacou frekvenciou 250 kHz. Vyznačujú sa tiež nízkou zvodovou indukčnosťou od 0,29 μH do 0,60 μH a sekundovým časom 81,6 (V-µsec).

Kľúčové špecifikácie zahŕňajú vstupné napätie 33 V až 57 V, výstupné napätie 5 V až 12 V pri výstupe 4 A až 14 A s rôznymi pomermi otáčok. Vďaka týmto vlastnostiam a ich malej konštrukcii sú planárne transformátory PLN0xx-ED21 vhodné na riešenia premeny výkonu pre priemyselné napájacie systémy s vysokou hustotou, nízkoprofilové spínané napájacie zdroje (SMPS), aplikácie LED osvetlenia, systémy riadenia batérií (BMS) a aplikácie napájania cez internet (PoE).

Planárne transformátory využívajú štandardný materiál PWB pre vinutie transformátora, ktoré je pripájané na hlavičku SMT. Sú v súlade s RoHS. Séria PLN0xx-ED21 je už k dispozícii. Modifikácie a požiadavky na prispôsobenie sú k dispozícii prostredníctvom produktových inžinierov spoločnosti Bourns pre zákazkovú magnetiku.

Zdroj : Bourns

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button