"Pacienti" záver, úvod nového projektu

PORTABLE SOLDER HAKKO T12
"Pacienti" záver, úvod nového projektu
Ľubomír Gonda Pridal  Ľubomír Gonda
  290 zobrazení
1
 0
Zaujímavé videá

Samozrejme prekvapenie v podobe ďalšieho projektu, na ktorý chcem vedieť názor či ho chcete zdokumentovať :). Vďaka za podporu. Veľa zdaru ľudkovia :) Video je len na študijné účely, nie je to návod. Autor videa nezodpovedá za vzniknuté ujmy na zdraví a na životoch ani za škody na majetku. Ďakujem za pozretie , budú aj ďalšie videa, tak neváhajte komentovať, zdieľať a odoberať.

Autor videa :Ľubomír Gonda

Pacienti záver, úvod nového projektu #1 časť PORTABLE SOLDER HAKKO T12

... v minulom videu sme otestovali a diagnostikoval "diagnózu" pacientom, teraz si povieme ako to dopadlo s opravou a povieme si ešte niečo o novom projekte HAKKO T12 mikropájky.

#2 časť PORTABLE SOLDER HAKKO T12

...v tomto videu sa pozrieme na malý núdzový zdroj, ktorý bude osadený do krabičky ku HAKKO mikropájke ktorú ste videli v predošlom videu . Oplatí sa pozrieť celé, na konci sa zasmejete :D Bude sa používať len na občasné napájanie nenáročných obvodov do 10W s max napätím do 21V resp. 24V podľa toho z ktorého zdroja bude napájaný.

#3 diel PORTABLE SOLDER HAKKO T12

v predošlej časti sme dávali do kopy malý zdroj, ktorý bude použitý v krabičke, ktorá už je nastriekaná a prípravená na osadzovanie komponentov. Poďte sa so mnou pozrieť na to ako pokračujem.

#4 časť PORTABLE SOLDER HAKKO T12

v tejto časti sa pozrieme na PROGRAMOVÉ NASTAVENIA čínskej mikropájky Hakko T12

#5 časť PORTABLE SOLDER HAKKO T12

... podarilo sa mi dokončiť " projekt" Portable solder hakko t12. Ukážeme si že to naozaj ide aj v teréne , ukážeme si možnosti využitia a v neposlednom rade si nakalibrujeme teplotu na hrote a skúsime čo to aj odpájkovať a zapájkovať :) Dúfam že vás to aspoň kúsok inšpirovalo k nejakej tvorbe :)

 

Ďakujeme za sledovanie :)



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button