Polymérové hybridné hliníkové elektrolytické kondenzátory od TAIYO YUDEN

Polymérové hybridné hliníkové elektrolytické kondenzátory od TAIYO YUDEN
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  169 zobrazení
3
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Čo keby ste mohli skombinovať najlepšie vlastnosti hliníkových elektrolytických kondenzátorov s najlepšími vlastnosťami polymérových kondenzátorov? Spoločnosť Taiyo Yuden dosiahla tento cieľ so svojím radom nových hybridných hliníkových elektrolytických kondenzátorov. Bežné viacvrstvové keramické kondenzátory dlhodobo dominovali v tomto odvetví vďaka svojej malej ploche, nízkemu profilu a nízkemu ekvivalentnému sériovému odporu. S MLCC je však ťažké dosiahnuť vysokú hodnotu kapacity a vysoké maximálne menovité napätie.

Elektrolytické kondenzátory sa zvyčajne používajú, keď sa vyžadujú veľké hodnoty kapacity a vysoké maximálne menovité napätie.  Bohužiaľ, tieto komponenty vykazujú značne vysoké hodnoty ESR a nízke hodnoty zvlnenia prúdu pri nízkych teplotách.

V závislosti od typu použitej anódy a elektrolytu je možné optimalizovať ich ESR, zvlnenie prúdu, zvodový prúd a menovité napätie. Napríklad hliníkový elektrolytický kondenzátor poskytuje vysoké menovité napätie a nízky zvodový prúd, zatiaľ čo polymérový kondenzátor vykazuje nízke ESR, stabilitu pri teplote a vysoký menovitý prúd zvlnenia.

Hybridné hliníkové elektrolytické kondenzátory Taiyo Yuden kombinujú vlastnosti hliníkových elektrolytických kondenzátorov a polymérových kondenzátorov, aby vytvorili kondenzátor s nízkym zvodovým prúdom, nízkym ESR a vysokým zvlnením prúdu, ktorý pracuje pri dlhých teplotách s dlhou životnosťou.

Tieto kondenzátory majú dielektrikum z oxidu hlinitého, anódu a katódu z hliníkovej fólie, pričom elektrolyt tvorí tekutý a vodivý roztok polyméru. Výsledkom je výrazne lepší výkon ESR v závislosti od teploty a frekvencie v porovnaní s hliníkovými elektrolytickými kondenzátormi a minimálna zmena zvodového prúdu po opätovnom spájkovaní v porovnaní s polymérovými kondenzátormi. To všetko zabezpečuje výrobnú použiteľnosť hybridného kondenzátora a jeho výkon v prevádzke.

Teplotný výkon a spoľahlivosť hybridných hliníkových elektrolytických kondenzátorov Taiyo Yuden sú zabezpečené prostredníctvom ich kvalifikácie AEC-Q200, vďaka čomu sú tieto komponenty ideálne v rôznych priemyselných a automobilových subsystémoch, ako sú hnacie ústrojenstvo, bezpečnostné systémy, informačno-zábavné systémy, karosérie a podvozkové systémy.

Zdroj : YUDEN

Nový priemyselný produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Všetok obsah v kategórii Nové priemyselné produkty podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button