Pozrite sa, ako ste rozhodli v ankete o najlepší a najpoužívanejší istič

alebo už vieme, ktorá značka vládne ostatným
Pozrite sa, ako ste rozhodli v ankete o najlepší a najpoužívanejší istič
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  2407 zobrazení
10
 0
Elektroinštalácie

Dňa 7.7.2022 sme spustili anketu na ktorú sme zaznamenali mimoriadne priaznivé ohlasy, nakoľko sa jedná doposiaľ o jediný takýto verejný prieskum v takomto rozsahu na Slovensku, ale aj v Čechách. Prieskum bol cielený prevažne na bežných elektrikárov, revíznych technikov, projektantov a údržbárov, ale aj bežných spotrebiteľov a jeho zameraním bolo zistiť, ktorá značka ističa je montovaná najviac, respektíve po ktorej by siahli ako po prvej.

Všetky značky, ktoré boli zahrnuté do hlasovania sme vybarali nezávisle tak, aby spĺňali európske technické normy, ale aj národné špecifiká s ohľadom na ich dostupnosť v maloobchodnej predajnej sieti.

V ankete sa zúčastnilo celkom 20 najznámejších predávaných značiek od Slovenských, Českých a zahraničných výrobcov, ktorým bolo udelené celkovo 1630 hlasov (30.9.2022 o 12:00). Každý hlasujúci mal právo výberu viacerých značiek v jednom hlasovaní. A ako si teda jednotlivé značky viedli? Pozrite sa vo výsledkovej tabuľke. Hlasovať budete môcť samozrejme aj naďalej, ale dodatočné hlasy už nebudú započítané v tomto prehľade s výsledkami

Musíme podotknúť, že anketa nebola a nie je sponzorovaná žiadnou zo značiek v nej zastúpených a tak to aj ostane. V prieskume bolo použité abecedné zoradenie a nebola zohľadňovaná cena, kvalita, značka, výrobca, obľúbenosť, či iný preferovaný parameter.

Oficiálne výsledky nájdete v tabuľke nižšie. Pod tabuľkou nájdete graf s upresnením na desatinu percenta.

Celkové poradie Značka / Výrobca Počet hlasov
1 EATON 399
2 ABB 251
3 SCHNEIDER 239
4 OEZ / Siemens 236
5 LEGRAND 125
6 SCHRACK 83
7 NOARK 66
8 SEZ 65
9 HAGER 59
10 ETI 39
11 MOELLER 36
12 TRACON 15
13 BONEGA 11
14 General Electric 5
15 ETEK 5
16 KANLUX 3
17 BEMKO 2
18 EPM Elektropřístroj 1
19 Mitsubishi Electric 0
20 STILO 0

 

 

Informácia : Tento prieskum nebol sponzorovaný žiadnou z vyššie uvedených značiek a/alebo výrobcov. Účasť na prieskume bola anonymná a dobrovoľná. Prieskum nebol nijako geograficky, či vekovo obmedzený a pre účasť nebola potrebná registrácia, alebo prihlásenie. Každý respondent mal právo vyjadriť svoj názor iba raz a k odpovedi mohol použiť podľa potreby viacero volieb. Výstupy prieskumu sú určené výhradne pre interné použitie a pre názorný prehľad pre našich čitateľov a členov. Do prieskumu boli prenesené a započítané aj prípadné hlasy, ktoré respondenti dali na sociálnych sieťach. Údaje ako IP adresa, krajina a dátum hlasovania nebudú nikdy poskytnuté pre ďalšie spracovanie, analýzu či marketingové kampane nás, alebo našich prípadných terajších, alebo budúcich partnerov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button