SnapEDA uvádza nový doplnok pre KiCad, ktorý pomáha inžinierom rýchlejšie navrhovať elektroniku

SnapEDA uvádza nový doplnok pre KiCad, ktorý pomáha inžinierom rýchlejšie navrhovať elektroniku
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  305 zobrazení
2
 0
Programy pre elektro a elektroniku

Spoločnosť SnapEDA  pomáha inžinierom rýchlejšie a efektívnejšie navrhovať elektroniku a v dnešných dňoch uvádza na trh nový doplnok pre návrhový systém KiCad, ktorý umožňuje návrhárom vyhľadávať a sťahovať modely počítačovo podporovaného dizajnu (CAD) priamo v dizajnovom prostredí programu KiCad PCB.

KiCad je bezplatný a otvorený softvér, ktorý má vysokú popularitu pri navrhovaní PCB v radoch amtérov, ale aj profesionálov. Za posledných pár rokov rástol rovnakým tempom ako popredné priemyselné nástroje pre návrh PCB v dizajnovej činnosti v profesionálnej komunite dizajnérov PCB.

Vďaka novému doplnku SnapEDA KiCad môžu teraz inžinieri pristupovať ku všetkým knižniciam SnapEDA priamo z KiCadu. Inžinieri môžu vyhľadávať a sťahovať dáta komponentov (vrátane symbolov, stôp a 3D modelov) do svojej knižnice podľa vlastného výberu - a pristupovať k iným typom dát komponentov, napríklad k cenám, bez toho, aby museli opustiť návrhové prostredie DPS KiCadu.

Používatelia KiCadu budú navyše profitovať zo živých aktualizácií knižnice. Tím spoločnosti SnapEDA každý týždeň pridáva tisíce nových komponentov, ktoré sa synchronizujú s doplnkom v reálnom čase.

KiCad je inšpiratívny nástroj, ktorý chceme podporiť kvôli jeho étosu sprístupňovania  elektronického dizajnu, “uviedla Natasha Baker, generálna riaditeľka a zakladateľka spoločnosti SnapEDA. „Aj keď má svoje korene v akademickej sfére a získal počiatočné zameranie najmä u nadšencov o elektroniku, v súčasnosti sa teší zvýšenej obľube medzi profesionálmi, vďaka čomu je ideálny čas na vytvorenie tohto nového užitočného nástroja.

 

O spoločnosti SnapEDA

Ideou spoločnosti SnapEDA je vybudovať užívateľsky príjemný interface pre prácu. Odstraňovaním prekážok napomáhame inžinierom k rýchlejším inováciám. Náš vyhľadávací nástroj pre návrh elektroniky pomáha každý rok viac ako miliónu inžinierov navrhovať elektroniku rýchlejšie a efektívnejšie. Poskytovaním pripravených stavebných blokov pre návrh dosiek plošných spojov prostredníctvom našej webovej stránky a doplnkov pre návrhové nástroje plošných spojov sa pripravujeme o dni voľna pri vašom vývoji produktov, aby sa dizajnéri mohli sústrediť na optimalizáciu a inováciu svojich produktov. Naša komunita profesionálov vyrába všetko od zdravotníckych prístrojov až po elektrické lietadlá. SnapEDA je financovaný spoločnosťou Y Combinator a súkromnými investormi.

 

Viac informácií sa dozviete na www.snapeda.com



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button