Spoločnosť AAEON uvádza na trh počítače BOXER-8640AI a BOXER-8641AI Embedded BOX s novým procesorom NVIDIA Jetson AGX Orin

Spoločnosť AAEON uvádza na trh počítače BOXER-8640AI a BOXER-8641AI Embedded BOX s novým procesorom NVIDIA Jetson AGX Orin
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  85 zobrazení
1
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Spoločnosť AAEON získala ocenenie Best Choice Golden Award na veľtrhu COMPUTEX 2022; oznámila plány na uplatnenie svojich inovácií na vertikálnych trhoch s novými zariadeniami BOXER-8640AI a BOXER-8641AI, ktoré využívajú výkon platformy NVIDIA Jetson edge AI.

Veľtrh COMPUTEX 2022, na ktorom sa predstaví vynaliezavosť Taiwanu v oblasti výpočtovej techniky AI, sa bude konať v dňoch 24. - 27. mája 2022 v Taipei Nangang Exhibition Hall, kde niekoľko partnerov ekosystému NVIDIA® Jetson™ predstaví produkty založené na vývojárskej súprave NVIDIA Jetson AGX Orin™ a predstaví svetu bezprecedentné výpočtové možnosti pre okrajovú AI, AIoT, robotiku a ďalšie.

Ako elitný člen partnerskej siete NVIDIA AAEON vždy hľadá inovatívne spôsoby integrácie najnovších Jetson SOMov NVIDIA, aby svojim zákazníkom poskytol riešenia pre vertikálny trh. Napríklad AAEON BOXER-8240AI, poháňaný NVIDIA Jetson AGX Xavier, získal na veľtrhu COMPUTEX TAIPEI 2022 ocenenie Best Choice Golden Award.

Spoločnosť AAEON teraz vyvíja dva nové prírastky do svojho už tak bohatého radu vstavaných počítačov BOXER-8000, ktoré sú určené na integráciu NVIDIA Jetson AGX Orin s odbornými znalosťami spoločnosti AAEON v oblasti edge computingu s cieľom poskytnúť riešenia pre výpočty AI na okraji. Počítač BOXER-8640AI od spoločnosti AAEON poháňaný technológiou Jetson AGX Orin bude poskytovať sofistikovanejšie inferencie AI pre aplikácie AI založené na videní. V súlade s týmto cieľom bude BOXER-8640AI vybavený aj štyrmi slotmi RJ-45 pre PoE, ktoré sú spojené s dvoma integrovanými akcelerátormi NVIDIA Deep Learning Accelerators, aby umožnili presné a urýchlené odvodzovanie AI na použitie v mnohých aplikáciách inteligentných miest. Okrem vstupov/výstupov má BOXER-8640AI vynikajúce možnosti rozšírenia, a to vďaka kľúčovým slotom M.2 2280 a M.2 2230.

Vďaka spojeniu tejto konštrukcie s bezkonkurenčnými schopnosťami inferencie a hlbokého učenia Jetson AGX Orin je BOXER-8640AI kompatibilný najmä s aplikáciami týkajúcimi sa verejnej bezpečnosti a riadenia dopravy. Poskytuje zákazníkom všetko, čo potrebujú na dosiahnutie vynikajúcich výsledkov na vertikálnom trhu inteligentných miest v kompaktnom (210164,259 mm) vyhotovení.

Nový BOXER-8641AI je tiež vybavený modulom NVIDIA Jetson AGX Orin. BOXER-8641AI má neuveriteľne bohaté vstupy/výstupy zabalené do kompaktného zariadenia (18013662,1 mm) a je vybavený šiestimi slotmi USB, slotom na kartu microSD a dvoma gigabitovými portami LAN. To znamená, že BOXER-8641AI má hardvérové aj softvérové možnosti pre akýkoľvek počet aplikácií umelej inteligencie, ako je napríklad špičková autonómna výroba a inteligentné poľnohospodárstvo, vzhľadom na to, že obsahuje softvérovú vývojovú sadu NVIDIA JetPack™ 5.0, ktorá podporuje celý softvérový zásobník NVIDIA CUDA® na uľahčenie a urýchlenie vývoja aplikácií.

Ďalšou výhodou pre zákazníkov AAEON je, že vývojárska súprava Jetson AGX Orin obsahuje rovnaký 699-pinový modul ako predchádzajúce moduly, čo zabezpečuje kompatibilitu s nosnými doskami AAEON osadenými existujúcimi modulmi NVIDIA rovnakej konfigurácie. To umožňuje plynulú migráciu na upgrade existujúcich aplikácií edge AI.

Počítače BOXER-8640AI aj BOXER-8641AI sú v súčasnosti vo vývoji a majú byť pripravené na sériovú výrobu a uvedenie na trh v auguste 2022, čím sa pridajú k rýchlo rastúcemu radu vstavaných počítačov BOXER-8000 od spoločnosti AAEON s procesormi Jetson SOM. Spoločnosť AAEON, ktorá má za sebou skúsenosti s poskytovaním inteligentných riešení v oblasti maloobchodu, výroby a zdravotníctva; vydanie Jetson AGX Orin umožní spoločnosti AAEON poskytovať svojim zákazníkom väčšiu škálu výkonnejších, sofistikovanejších a kvalitnejších riešení ako kedykoľvek predtým.

Ďalšie informácie nájdete na stránke produktu NVIDIA Jetson AGX Orin a nezabudnite sa zaregistrovať na účasť na veľtrhu COMPUTEX TAIPEI 2022 na adrese : https://www.computexonline.com.tw/?userlang=en

O spoločnosti AAEON

Spoločnosť AAEON bola založená v roku 1992 a je jedným z popredných konštruktérov a výrobcov priemyselných riešení IoT a AI Edge. S neustálou inováciou ako základnou hodnotou poskytuje AAEON spoľahlivé a vysokokvalitné výpočtové platformy vrátane priemyselných základných dosiek a systémov, odolných tabletov, vstavaných systémov AI Edge, sieťových zariadení uCPE a riešení LoRaWAN/WWAN. Spoločnosť AAEON tiež poskytuje špičkové skúsenosti a znalosti v odvetví, aby mohla poskytovať služby OEM/ODM po celom svete. AAEON tiež úzko spolupracuje s mestami a vládami na vývoji a zavádzaní ekosystémov inteligentných miest, pričom ponúka jednotlivé platformy a komplexné riešenia. Spoločnosť AAEON úzko spolupracuje s poprednými návrhármi čipov, aby mohla poskytovať stabilné a spoľahlivé platformy. Rozsiahly rad produktov a služieb spoločnosti AAEON nájdete na stránke www.aaeon.com.

Nový priemyselný produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Všetok obsah v kategórii Nové priemyselné produkty podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button