Spoločnosť Delta predvedie na veľtrhu SPS Italia riadiace jednotky pohybu založené na systéme CODESYS

a ďalšie vysoko výkonné produkty automatizácie
Spoločnosť Delta predvedie na veľtrhu SPS Italia riadiace jednotky pohybu založené na systéme CODESYS
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  123 zobrazení
1
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Spoločnosť Delta, prvotriedny poskytovateľ riešení priemyselnej automatizácie, predstaví na veľtrhu SPS Italia 2022 (23 - 25 máj 2022) svoje portfólio vysoko výkonných systémov priemyselnej automatizácie, ktoré odrážajú potreby trhu v oblasti inteligentnej výroby a produkcie. Patria medzi ne riadiace jednotky pohybu radu AX založené na vývojovom prostredí CODESYS, nové servosystémy radu ASDA-B3 a riadiaca jednotka pohybu PLC DVP50MC.

"Automatizácia a digitalizácia zohrávajú dôležitú úlohu v inteligentnej výrobe," hovorí Luca Cavagnari, vedúci predaja v Taliansku v obchodnej skupine priemyselnej automatizácie spoločnosti Delta. "Spolupracujeme so skupinou CODESYS®, aby sme využili náš vývojový systém riadenia pohybu a ponúkli úplne nové riešenie riadenia pohybu založené na CODESYS, ktoré pomôže našim zákazníkom naplno využiť výhody inteligentnej výroby."

Riadiace jednotky pohybu série AX založené na systéme CODESYS

Rad AX-3 založený na PLC a rad AX-8 založený na PC využívajú vývojové prostredie CODESYS, čím podporujú priemyselné štandardy pre riešenia priemyselnej automatizácie. To zjednodušuje programovanie a integráciu so softvérom a zabezpečuje rýchlejšiu implementáciu. Okrem toho riadiace jednotky pohybu podporujú bežné priemyselné komunikačné protokoly vrátane EtherCAT. V závislosti od zvoleného modelu môžu produkty jednotlivých sérií riadiť až 64 osí. Riadiace jednotky pohybu spoločnosti Delta sú vhodné pre celý rad rôznych aplikácií v mnohých rôznych odvetviach.

Séria ASDA-B3 - vysoko výkonný servosystém

Nový vysokovýkonný servopohon ASDA-B3 s citlivosťou odozvy 3,1 kHz, nízkym krútiacim momentom, maximálnou menovitou rýchlosťou 6 000 ot/min, zvýšeným krútiacim momentom a funkciou bezpečného vypnutia krútiaceho momentu (STO) spája optimalizáciu výkonu so zvýšenou bezpečnosťou. Okrem toho o 40 percent kratší čas ustálenia v najnovšom modeli prináša výrazné zvýšenie produktivity. 24-bitový snímač v ASDA-B3 zabezpečuje veľmi presné polohovanie tým, že zachováva polohu motora aj po vypnutí pohonu. ASDA-B3 je vhodný pre celý rad aplikácií vrátane výrobných nástrojov, elektroniky, polovodičov, priemyselných robotov, tlače, balenia, textilu a skladovania.

DVP50MC - Kompaktný PLC Motion Controller

Viacosové riadiace jednotky pohybu radu DVP50MC podporujú protokol EtherCAT na riadenie až 24 osí. DVP50MC vyhovuje štandardu PLCOpen a je schopný nielen jednoduchých príkazov riadenia pohybu, ako sú rýchlosť, krútiaci moment, referenčná dráha a poloha, ale zvláda aj viacosové príkazy riadenia pohybu pre elektronické prevodovky, ECAM, Rotary Cut, ako aj G-Code. Zabudované sieťové rozhrania ethernet a modbus znižujú dodatočné náklady na integráciu a podporujú širokú škálu aplikácií, napríklad vo výrobných nástrojoch, strojoch na vstrekovanie nápojov, tlačiarňach a výrobe elektroniky.

Zdroj : Delta Emea , Datasheet

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button