Spoločnosť ELEKTRO MANAGEMENT vydáva časopis

KoronaŠpeciál ELEKTROKONTAKT VN
Spoločnosť ELEKTRO MANAGEMENT vydáva časopis
Petra Bartošková Pridal  Petra Bartošková
  268 zobrazení
3
 0
Odborná literatúra

Vzdelávacia spoločnosť ELEKTRO MANAGEMENT vydáva v týchto dňoch v poradí už tretí odborný časopis KoronaŠpeciál ELEKTROKONTAKT VN. Tak ako jeho názov napovedá, je venovaný výhradne problematike vysokonapäťových rozvodov a zariadení.
Počuli ste už o LIM (Line Information Modeling)? Zrejme nie, ale autor tejto unikátnej formy projektovania distribučných vedení VN – Ing. Gabriel Krescanko (zároveň odborný garant časopisu) vám ju premiérovo predstaví v našom časopise.
Chcete sa oboznámiť s celým procesom výstavby distribučných vedení VN od vytýčenia stavby, cez betonáž a stavbu stĺpov VN až po betonáž a zakladanie základových dielov priehradových stožiarov VVN? Aj to sa dozviete v ďalšom článku doplnenom takmer 50 fotografiami z terénu.

Ďalšie články sa venujú korózii uzemňovacích sústav vedení VN, resp. VVN, ochrane živých a neživých častí v rozvodniach VN, metódam prehliadok a opráv zariadení a liniek VN a VVN, nedostatkom v projektových dokumentáciách pre transformačné stanice VN/NN, ako vykonávať OPaOS na zariadeniach VN a VVN, a mnohému ďalšiemu.

Náhľad obálky časopisu

Časopis obsahuje tiež špeciálne rubriky:

  • Kuriozity obrazom, v ktorej fotografie zachytávajú kuriózne situácie počas výstavby distribučných vedení VN, či historické kúsky prvkov distribučných vedení VN.
  • Elektrikárska poradňa, ktorá prináša 46 praktických otázok a odpovedí z problematiky distribučných vedení VN.
  • Vzorce do vrecka, kde nájdete základné vzorce na dimenzovanie uzemňovacích sústav úsekových odpojovačov, trafostaníc, dimenzovanie vysokonapäťových káblov a uzemňovacích vodičov, ... a následný praktický príklad z praxe (výstavba 80 rodinných domov), na ktorom je vysvetlené použitie každého vzorca a konštánt v ňom.  

Táto unikátna odborná publikácia/časopis má 118 strán, vychádza koncom marca 2021 a už teraz si ho môžete OBJEDNAŤ. Cena je 15 € s DPH.

Ďakujeme vám za záujem o vzdelávanie a získavanie nových informácií.

Petra Bartošková

konateľka Elektro Management s.r.o.

www.elektromanagement.sk

 

ElektroLab.eu je oficiálnym mediálnym partnerom spoločnosti Elektro Managment s.r.o.

 



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button