Spoločnosť Euroquartz uvádza na trh nový rad vysokofrekvenčných kryštálových oscilátorov s veľmi nízkym chvením riadených napätím

vyrábaných vo Veľkej Británii
Spoločnosť Euroquartz uvádza na trh nový rad vysokofrekvenčných kryštálových oscilátorov s veľmi nízkym chvením riadených napätím
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  83 zobrazení
2
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Spoločnosť Euroquartz, špecialista na riadenie frekvencie, uviedla na trh nový rad kryštálových oscilátorov VCXO (voltage-controlled crystal oscillators) vyrábaných vo Veľkej Británii, ktoré ponúkajú vysokofrekvenčné výstupy s veľmi nízkym fázovým chvením. Nový rad EG_JF ponúka frekvencie od 15 do 2100 MHz pre diferenciálne výstupy CMOS, LVPECL, LVDS a CML a od 15 do 700 MHz pre diferenciálne výstupy HCSL. Hlavnou výhodou týchto komponentov je, že sa vyrábajú v čistých priestoroch spoločnosti Euroquartz na juhozápade Spojeného kráľovstva a nepodliehajú obmedzeniam ITAR.

Nové oscilátory série EG_JF sú ideálne na použitie v širokej škále aplikácií, kde je hlavnou požiadavkou veľmi nízke fázové chvenie (jitter). Typický výkon RMS fázového chvenia sa pohybuje od 151fs pri frekvencii 644,530 MHz až po 163fs pri frekvencii 2000 MHz.

Komponenty sú umiestnené v keramickom puzdre SMD štandardného formátu 8 panelov 7x5mm s hermeticky uzavretým kovovým krytom. Možnosti napájacieho napätia sú 1,8 V ±5 % (okrem typov LVPECL), 2,5 V ±10 % a 3,5 V ±10 % (všetky typy) s odberom prúdu od 70 do maximálne 120 mA v závislosti od frekvencie a typu logiky. K dispozícii sú štandardné možnosti špecifikácie teplotnej stability ±25, ±50 a ±100 ppm v komerčnom (-10 až +70 °C) a priemyselnom (-40 až +85 °C) teplotnom rozsahu, pričom na požiadanie sú k dispozícii aj prísnejšie možnosti.

Ďalšie špecifikácie zahŕňajú čas nábehu/spádu maximálne 5ns pre typy CMOS, maximálne 0,4ns pre všetky ostatné (20 % až 80 % priebeh), pracovný cyklus 50 % ±5 % pre všetky typy (okrem 1,8 V CMOS s ±10 %) a štandardnú funkciu zapnutia/vypnutia výstupu. Starnutie je ±3 ppm maximálne počas prvého roka, potom ±2 ppm maximálne. Spájkovací profil je maximálne 260 °C počas 10 sekúnd, dvakrát.

Nové VCXO série Euroquartz EG_JF sú ideálne na použitie v aplikáciách, ako sú ploché displeje pre spotrebné televízory, systémy na streamovanie videa prostredníctvom externých káblov (napr. LDI), vysokorýchlostné sériové komunikačné spojenia, ako sú Serial ATA a FireWire, SONET, xDSL, SDH, set-top box a ethernetové karty.

Euroquartz je nezávislý výrobca a dodávateľ kremenných kryštálov, oscilátorov, filtrov a výrobkov súvisiacich s frekvenciou pre priemysel výroby elektroniky na celom svete so sídlom v Spojenom kráľovstve. Spoločnosť je registrovaná v systéme AS9100 a navrhuje a vyrába komplexný sortiment komponentov na reguláciu frekvencie pre širokú škálu zákazníkov vrátane veľkých výrobcov OEM, ktorí pokrývajú široké spektrum aplikácií vrátane obrany a letectva, komunikácie, všeobecnej elektroniky, výpočtovej techniky, riadiacich systémov a petrochémie a mnohých ďalších.

Zdroj : Euroquartz

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button