Spoločnosť Indium Corporation® uvádza na trh spájkovacie pasty AuSn

pre vysokovýkonné LED diódy s vyššími teplotami spracovania
Spoločnosť Indium Corporation® uvádza na trh spájkovacie pasty AuSn
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  130 zobrazení
2
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Spoločnosť Indium Corporation® rozšírila svoje portfólio osvedčených spájkovacích pást o dve nové AuSn pasty, s typovým označením  AuLTRA™ 3.2 a AuLTRA™ 5.1, ktoré sú určené najmä pre použitie vyššie teploty spracovania a potreby montáže, ktoré sa vyžadujú pri použití vo vysokovýkonných moduloch LED, ako sú napríklad automobilový priemysel, alebo priemyselná infraštruktúra.

Spoločnosť Indium Corporation vyrába širokú škálu produktov spájkovacích pást, ktoré spĺňajú súčasné a vyvíjajúce sa potreby priemyslu. Vysokovýkonné LED diódy majú schopnosť poskytovať oveľa vyššiu úroveň svetelného výkonu ako tradičné LED diódy a zároveň poskytujú vyššiu úroveň výkonu, čo vedie k dlhšej životnosti zariadenia. Vzhľadom na veľké množstvo generovaného tepla - v takejto lokalizovanej oblasti - je na montáž potrebná vysoko tavná a vysoko spoľahlivá spájka.

Pre proces montáže LED je tiež veľmi dôležité, aby rozhranie spájky medzi diódou a jej substrátom bolo bez dutín, aby sa vytvoril stabilný prenos svetla a umožnil prenos obrovského tepla generovaného diódami na udržanie teplotnej stability zariadenia.

AuLTRA™ 3.2 a AuLTRA™ 5.1AuSn spájkovacie pasty špeciálne vyvinuté tak, aby vyhovovali vyšším teplotám spracovania a zároveň poskytovali vysokú spoľahlivosť.

AuLTRA™ 3.2 a AuLTRA™ 5.1 ponúkajú:

  • Vo vode rozpustné tavidlo
  • Pretavovanie vzduchom alebo dusíkom
  • Vynikajúca zmáčavosť
  • Dlhá otvorená životnosť, znížený odpad

Obe pasty sa ponúkajú v rôznych pomeroch zliatín AuSn a veľkostiach guličiek. Okrem toho, že sú ideálne na použitie v aplikáciách s vysokovýkonnými LED modulmi, sú AuLTRA™ 3.2 a AuLTRA™ 5.1 použiteľné pre všetky aplikácie AuSn pasty, pretože ich výkonnosť bola a stále je overená v praxi.

Zdroj : Indium

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button