Spoločnosť LG ukončí 31. decembra svoju službu odomykania bootloaderov

Spoločnosť LG ukončí 31. decembra svoju službu odomykania bootloaderov
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  120 zobrazení
1
 0
Mobilné telefóny a mobilné technológie

Keď spoločnosť LG začiatkom tohto roka oficiálne oznámila svoj odchod z trhu so smartfónmi, uistila používateľov smartfónov LG, že bude pokračovať v poskytovaní aktualizácií softvéru pre niektoré zariadenia. Tento záväzok na aktualizáciu softvéru sa však týkal iba niekoľkých najnovších smartfónov LG. Používatelia so staršími telefónmi LG nemali inú možnosť, ako nainštalovať vlastnú ROM, aby získali najnovšie verzie systému Android na svojich zariadeniach. Táto možnosť však nemusí byť k dispozícii dlho, pretože spoločnosť LG teraz oznámila, že budúci mesiac vypína službu odomknutia zavádzača.

Nové oznámenie od LG (cez Liliputing) odhaľuje, že plánuje ukončiť služby webovej stránky LG Mobile Developer 31. decembra o 00:00 (KST, GMT +9). V oznámení sa uvádza, že po ukončení „nebudú dostupné všetky informácie uvedené na webovej stránke a vydaní kľúča na odomknutie zavádzača“, čo sťažuje používateľom odomknutie zavádzača ich zariadení a inštaláciu vlastnej pamäte ROM. V oznámení sa ďalej uvádza, že všetky osobné údaje zhromaždené na poskytovanie služieb budú zničené. Spoločnosť LG však môže uchovávať niektoré osobné informácie na určitý čas, ak to vyžadujú príslušné zákony a predpisy.

Ak vlastníte telefón LG a plánujete predĺžiť jeho životnosť pomocou vlastnej pamäte ROM, mali by ste pokračovať a odomknúť jeho bootloader skôr, ako spoločnosť LG budúci mesiac ukončí službu. V prípade, že vlastníte LG G8, G8S, G8X alebo V50 ThinQ, môžete na odomknutie bootloadera telefónu použiť neoficiálnu metódu univerzálneho odomknutia zavádzača. Upozorňujeme, že neoficiálna metóda je trochu zložitejšia a vyžaduje blikanie prostredníctvom režimu núdzového sťahovania Qualcomm SoC. Nie je to určené pre začiatočníkov, takže by ste mali čo najlepšie využiť oficiálny nástroj LG, kým je stále k dispozícii.

Vlastníte telefón LG s uzamknutým bootloaderom? Plánujete ho odomknúť skôr, ako spoločnosť LG vypne svoje nástroje na odomknutie zavádzača? Nepremeškajte preto príležitosť ako to spraviť čím skôr.

Zdroj : LG will shut down its bootloader unlocking service on December 31



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button