Spoločnosť Littelfuse ponúka kompaktné kazetové poistky s vysokými prúdovými a napäťovými hodnotami

Spoločnosť Littelfuse ponúka kompaktné kazetové poistky s vysokými prúdovými a napäťovými hodnotami
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  65 zobrazení
1
 0
Komponenty

Kompaktné kazetové poistky šetria miesto na doske plošných spojov v zariadeniach s vysokým výkonom na použitie v dátových centrách, telekomunikáciách a aplikáciách HVAC. Littelfuse, Inc., svetový výrobca špičkových technológií v oblasti ochrany obvodov, riadenia výkonu a snímania, dnes oznámila dostupnú sériu kompaktných kazetových poistiek, ktoré sú dimenzované na 500 Vac/Vdc s prúdovými hodnotami od 40 A do 63 A a prerušením 10 000 A.

Vysokonapäťová kazetová poistka série 607, určená pre aplikácie nadprúdovej ochrany, poskytuje robustné riešenie pre náročné vysokonapäťové napájacie obvody. Poistka s menovitým napätím 500 V je vhodná pre striedavé aj jednosmerné vstupy. Vďaka kazetovému telu s rozmermi 10 x 32 mm si jedna poistka 607 vyžaduje menej miesta na doske ako predchádzajúce konštrukcie, ktoré používali viacero paralelne zapojených poistiek s nižším prúdovým menovitým výkonom. Vďaka tomu môžu konštruktéri pri návrhu zariadení s vysokým výkonom zmenšiť priestor na doske, ktorý vyhradia pre ochranné komponenty.

Typické aplikácie pre vysokoprúdové poistky série 607 zahŕňajú:

  • Datacentrum
  • Telekomunikácie
  • Nabíjanie elektrických vozidiel
  • Systémy HVAC
  • Neprerušiteľné zdroje napájania (UPS)
  • Striedače a usmerňovače

"Dnešní konštruktéri napájania potrebujú väčšiu flexibilitu rozloženia, ktorá im pomôže znížiť veľkosť ich vysoko výkonných konštrukcií a zároveň zvýšiť spoľahlivosť," povedal Style Liu, globálny produktový manažér divízie Electronics Business Unit spoločnosti Littelfuse. "Séria 607 ponúka nielen veľmi kompaktné rozmery, ktoré šetria miesto na doske, ale v porovnaní s podobnými poistkami na trhu ponúka aj veľmi vysoký stupeň prerušenia a vysokú prúdovú hodnotu."

Vysokoprúdové poistky série 607 ponúkajú tieto kľúčové výhody:

  • Kompaktná séria kazetových poistiek je k dispozícii s vysokým menovitým napätím 500 V pre striedavý aj jednosmerný prúd a menovitým prúdom od 40 A do 63 A.
  • Vysoká prerušiteľnosť (10KA@500Vac/500Vdc) poskytuje riešenie pre zdroje napájania s dvoma zdrojmi napätia vhodné pre širokú škálu aplikácií.
  • Koncové krytky s integrovanými oddeľovacími vodičmi eliminujú potrebu montážneho príslušenstva alebo procesov tvarovania vodičov.
  • Prevádzkové teploty sa pohybujú od -55˚C do 125˚C a poskytujú spoľahlivú ochranu v extrémnych teplotných prostrediach.
  • Ekologický komponent je v súlade s RoHS, neobsahuje halogény a je 100 % bez Pb.

Dostupnosť

Vysokoprúdové kazetové poistky série 607 sú dostupné v priechodných baleniach s rozmermi 10 x 32 mm v zásobníkoch v množstve 500 kusov. Žiadosti o vzorky je možné podať prostredníctvom autorizovaných distribútorov Littelfuse na celom svete. Zoznam distribútorov Littelfuse nájdete na stránke Littelfuse.com.

Ďalšie informácie

Ďalšie informácie sú k dispozícii na stránke o produkte vysokoprúdová kazetová poistka série 607. V prípade technických otázok sa obráťte na Style Liu, globálneho produktového manažéra obchodnej jednotky pre elektroniku spoločnosti Littelfuse, sliu@littelfuse.com.

Datasheet série 607 - klikni

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok?

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok a chceli by ste sa o to podeliť s viac ako 250.000 čitateľmi? Tak neváhajte a dajte nám vedieť, radi ju uverejníme a to vrátane obrazových a video príloh. Rovnako uvítame aj autorov teoretických článkov, či autorov zaujímavých videí z oblasti elektroniky / elektrotechniky.

Kontaktujte nás!


Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button