Spoločnosť Littelfuse predstavuje sériu 3425L SMD resetovateľných PPTC vytvorenú pre vysokonapäťové aplikácie

Spoločnosť Littelfuse predstavuje sériu 3425L SMD resetovateľných PPTC vytvorenú pre vysokonapäťové aplikácie
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  65 zobrazení
7
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Spoločnosť Littelfuse, Inc. je spoločnosť zaoberajúca sa výrobou priemyselných technológií, ktorá prispieva k udržateľnému, prepojenému a bezpečnejšiemu svetu, oznámila uvedenie nadprúdových ochranných zariadení série 3425L SMD s resetovateľným PPTC (Polymeric Positive Temperature Coefficient).

Jej najnovšia séria 3425L SMD PPTCs je rozšírením rodiny resetovateľných nadprúdových ochranných zariadení Littelfuse PolySwitch®, ktorá poskytuje resetovateľnú vysokonapäťovú nadprúdovú ochranu v kompaktnom, povrchovo montovanom 8763 mm (3425 mil.) púzdre.

Nový rad 3425L je ideálny na použitie v mnohých aplikáciách vrátane:

  • spotrebnej elektroniky, ako je elektrické náradie a televízory
  • počítačové zariadenia a servery
  • priemyselná robotika
  • Dátové centrá a telekomunikačné zariadenia

"Pridanie série 3425L do produktového radu PolySwitch prináša ďalšiu jasnú výkonnostnú výhodu pre konštruktérov elektroniky a ich najnovšie inovácie," povedal Stephen Li, globálny produktový manažér spoločnosti Littelfuse. "Tieto nové zariadenia PPTC s povrchovou montážou ponúkajú resetovateľnú vysokonapäťovú nadprúdovú ochranu, čím znižujú náklady na záruku, servis a opravy výrobkov."

Séria 3425L SMD PPTC ponúka tieto kľúčové výhody:

  • Resetovateľná nadprúdová ochrana s prevádzkovým napätím od 36 V do 60 V.
  • Kompatibilita s veľkoobjemovou montážou elektroniky, ktorá poskytuje kompaktnú plochu na povrchovú montáž s rozmermi 3,4 x 2,5 milimetra.
  • Šetrný k životnému prostrediu vďaka zhode s RoHS a bezhalogénovej výrobe.

Dostupnosť

SMD PPTC série 3425L sú k dispozícii vo formáte pásky a kotúča v množstve 500 (3425L260/60) a 1 000 (3425L200/60 a 3425L300/36). Zadajte požiadavky na vzorky prostredníctvom autorizovaných distribútorov Littelfuse na celom svete. Zoznam distribútorov spoločnosti Littelfuse nájdete na stránke Littelfuse.com.

Viac informácií

Ďalšie informácie o najnovšej verzii série sú k dispozícii na produktovej stránke série 3425L SMD PPTC. V prípade technických otázok sa obráťte na Stephena Li, globálneho produktového manažéra, sli2@littelfuse.com.

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button