Spoločnosť Nexperia uvádza na trh najmenšie DFN MOSFETy na svete

Spoločnosť Nexperia uvádza na trh najmenšie DFN MOSFETy na svete
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  106 zobrazení
2
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Spoločnosť Nexperia, odborník na polovodiče, dnes oznámila uvedenie nového radu 20 V a 30 V MOSFETov v najmenšom púzdre DFN na svete, DFN0603. Nexperia už ponúka zariadenia s ochranou proti ESD v tomto púzdre, ale teraz sa jej podarilo zaradiť do svojho portfólia MOSFET, čo je v tomto odvetví zatiaľ bezkonkurenčný počin.

Nositeľná elektronika novej generácie v sebe obsahuje nové úrovne umelej inteligencie (AI) a strojového učenia (ML), čo vytvára niekoľko výziev pre návrhárov produktov. Po prvé, dostupný priestor na doske je s pribúdajúcimi funkciami už teraz nedostatočný a s rastúcou spotrebou energie sa stáva problémom aj odvod stratového tepla.

Spoločnosť Nexperia využila desaťročia skúseností ako lídra vo výrobe diskrétnych komponentov a navrhla tento inovatívny rad malých MOSFETov, aby úspešne prekonala oba problémy. Ultra nízkoprofilové puzdro DFN0603 s rozmermi len 0,63 x 0,33 x 0,25 mm využíva o 13 % menej miesta ako MOSFETy v ďalšom - doteraz najmenšom puzdre (DFN0604). Pôsobivé je, že toto zmenšenie rozmerov sa dosiahlo bez toho, aby sa znížil výkon zariadenia - v skutočnosti sa RDS(on) týchto zariadení znížilo o 74 %, čo pomohlo zlepšiť účinnosť a umožnilo tak konštruktérom nositeľných zariadení dosiahnuť ešte väčšiu hustotu výkonu.

Tento nový rad malých MOSFETov zahŕňa:

Nexperia plánuje pridať ďalšie dva MOSFETy do tohto radu neskôr v roku 2022.

Vzorky sú k dispozícii už teraz.

Zdroj : Nexperia


O spoločnosti Nexperia

Spoločnosť Nexperia je popredným odborníkom na veľkosériovú výrobu základných polovodičov, komponentov, ktoré sú potrebné pre každý elektronický dizajn na svete. Rozsiahle portfólio spoločnosti zahŕňa diódy, bipolárne tranzistory, zariadenia na ochranu pred ESD, MOSFET, GaN FET a analógové a logické IC. Spoločnosť Nexperia so sídlom v holandskom meste Nijmegen ročne dodá viac ako 100 miliárd výrobkov, ktoré spĺňajú prísne normy stanovené automobilovým priemyslom. Tieto výrobky sú uznávané ako etalóny účinnosti - v oblasti procesov, veľkosti, výkonu a výkonnosti - s malými púzdrami, ktoré sú špičkou v odvetví a šetria cennú energiu a priestor.

Spoločnosť Nexperia, ktorá má desaťročia skúseností s dodávkami pre popredné svetové spoločnosti, má viac ako 14 000 zamestnancov v Ázii, Európe a USA. Nexperia, dcérska spoločnosť Wingtech Technology Co., Ltd. (600745.SS), má rozsiahle portfólio duševného vlastníctva a je certifikovaná podľa noriem IATF 16949, ISO 9001, ISO 14001 a ISO 45001.

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button