Spoločnosť Pickering Interfaces rozširuje rodinu presných rezistorov PXI a PXIe o nové vysoko presné modely na simuláciu odporových senzorov

Spoločnosť Pickering Interfaces rozširuje rodinu presných rezistorov PXI a PXIe o nové vysoko presné modely na simuláciu odporových senzorov
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  103 zobrazení
2
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Spoločnosť Pickering Interfaces, je popredný dodávateľ modulárnych riešení na spínanie a simuláciu signálov na použitie pri testovaní a overovaní elektroniky, pridala do svojej rodiny presných odporových modulov s vysokou hustotou nové modely, ktoré zvyšujú presnosť simulácie senzorov. Aktualizované moduly 40-297A (PXI) a nový 42-297A (PXIe) sú teraz k dispozícii s ďalšími rozlíšeniami - 0,125Ω, 0,25 Ω, 0,5Ω, 1Ω, 2Ω, 4Ω a 8Ω - čím sa rozširuje rozsah odporov na 85,3MΩ na jednom 6-kanálovom module. Presnosť nastavenia je teraz +/-0,1 % +/- rozlíšenie (bola +/-0,2 % +/- rozlíšenie). Tieto dodatočné modely umožňujú našim simulačným produktom riešiť ešte viac aplikácií ako predtým.

Komentuje Paul Bovingdon, produktový manažér pre simuláciu v spoločnosti Pickering Interfaces: "Nové moduly poskytujú jednoduché a presné riešenie pre funkčné testovacie systémy v aplikáciách, ako je testovanie riadiacich jednotiek motorov, kde odporové snímače (termistory / odporové teplomery) poskytujú informácie, ako je teplota a nadmorská výška. Veríme, že tieto nové modely nájdu uplatnenie v oblastiach, ako sú satelity, letectvo a obranné projekty. Keďže sme pridali viac možností, na našej webovej stránke nájdete nástroj Product Selector, ktorý vám pomôže vybrať správny model pre vašu aplikáciu a dokonca porovnať špecifikácie viacerých modelov."

Kanály modelu 4x-297A možno nastaviť ako skratové alebo rozpojené, aby sa simulovala porucha zapojenia alebo snímača, a do modulu s jedným slotom sa zmestí až 18 kanálov. Použitie volania hodnôt rezistorov zjednodušuje softvérové ovládanie. Modul zistí nastavenie kanála, ktoré je najbližšie k požadovanej hodnote, a nastaví túto hodnotu. Používateľ sa môže modulu spýtať, aby zistil skutočné nastavenie odporu, ktoré modul používa.

Video

V priloženom videu (anglicky)  vám Paul Bovingdon vysvetlí všetky podrobnosti ohľadom programovateľných rezistorových modulov a ich praktického použitia.

 

K modulu možno pripojiť kalibračný kábel, ktorý umožňuje použitie digitálneho multimetra na overenie každého kanála. To značne zjednodušuje kontrolu kalibrácie modulu. Overenie sa vykonáva s UUT odpojeným od modulu. Dodávajú sa ovládače VISA a jadra pre Windows, univerzálny ovládač pre Linux a podpora pre iné systémy reálneho času, ako sú QNX a LabVIEW RT. Rovnako ako na všetky moduly Pickering sa na ne vzťahuje trojročná záruka.

Zdroj : Pickering Interfaces , PXI/PXIe High Density Precision Resistor Module

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button