Spoločnosť SCHURTER rozširuje svoj rad EC12 o verziu pre zásuvnú montáž.

Spoločnosť SCHURTER rozširuje svoj rad EC12 o verziu pre zásuvnú montáž.
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  79 zobrazení
1
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Spoločnosť SCHURTER rozširuje svoj rad EC12 o verziu pre zásuvnú montáž. Nový variant je navrhnutý tak, aby ušetril miesto na paneli, ktoré by inak zabrala montážna príruba. Zároveň poskytuje rýchlu a jednoduchú, dobre zabezpečenú montáž.

Kompaktný model EC12 s násuvnou montážou má rovnaké integrované funkcie ako verzia s prírubou: Prívod pre spotrebič IEC C20, vysoko výkonný jednostupňový filter a vypínač - s osvetlením alebo bez osvetlenia. Prípadne je vybavený ramenami so zacvakávacím mechanizmom, ktoré sú navrhnuté tak, aby zabezpečili tesné uchytenie pri súčasnej montáži na panel. Tým sa zabezpečí vysokokvalitný elektrický kontakt s panelom, ktorý optimalizuje účinok filtrácie a tienenia.

Séria filtrov EC12 je k dispozícii v štandardnej alebo lekárskej verzii M5/M80 a používa sa v zariadeniach obzvlášť citlivých na rušenie. Patria sem IT alebo telekomunikačné systémy podľa IEC 92368-1 a zdravotnícke zariadenia podľa IEC 60601-1. K dispozícii sú aj verzie filtrov so zvýšenou odolnosťou voči prepätiu. Tieto varianty filtrov poskytujú kondenzátory na potlačenie rušenia bezpečnostnej triedy X1 pre prepäťové napätia 4 kV medzi L a N a Y1 pre prepäťové napätia 8 kV. Táto séria je kompatibilná aj so šnúrovými súpravami V-Lock. Séria EC12 je certifikovaná pre prúdy do 16 A/250 VAC podľa IEC a 20 A podľa UL/CSA pri 125/250 VAC a má schválenia ENEC, CQC a cURus.

Vnútorné zapojenie

Štandardná verzia

Medicínska verzia (M5)

Rozmery

Cena EC12 začína na približne 26,00 USD za kus v množstve 100 kusov. Odkaz na dátový list EC12.

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button