Spoločnosť Würth Elektronik predstavila novú triedu elektrických dvojvrstvových EDLC superkondenzátorov

Spoločnosť Würth Elektronik predstavila novú triedu elektrických dvojvrstvových EDLC superkondenzátorov
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  163 zobrazení
1
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Spoločnosť Würth Elektronik predstavila novú triedu elektrických dvojvrstvových superkondenzátorov (EDLC) so zacvakávacími snap-in svorkami. Kondenzátory WCAP-SISC sú k dispozícii s hodnotami kapacity 100F a 350F, ktoré sú vhodné pre aplikácie s vysokými nárokmi na výkon a energiu, ako sú UPS alebo riešenia na skladovanie energie. Možno ich použiť v inteligentných meracích zariadeniach, sieťových komponentoch alebo v aplikáciách na zber energie a podobne. Menovitý prúd je až 75 A.

Vďaka oveľa vyššej hustote energie v porovnaní s bežnými kondenzátormi sa dvojvrstvové kondenzátory stali ekologickou alternatívou k batériám. V porovnaní s lítium-iónovými batériami ponúka superkondenzátor s technológiou aktívneho uhlia výhody, medzi ktoré patria: rýchle nabíjanie, životnosť 500 000 cyklov a nižšie nebezpečenstvo požiaru. Menovité napätie je 2,7 V a rozsah prevádzkových teplôt je -40 až 65 °C.

Charakteristika

  • Séria výrobkov so zacvakávacími snap-in kontaktmi
  • Vyššia hustota energie ako pri bežných kondenzátoroch
  • Spôsob montáže: Radiálne zacvaknutie
  • Kapacitný rozsah: 100 F, 350 F
  • Tolerancia kapacity: -10 % / +30 %
  • Menovité napätie: 2,7 V (DC)
  • Životnosť pri zaťažení: 500 000 cyklov
  • Prevádzková teplota: -40 °C až +65 °C
  • Rozmery (DxL) v mm: 22 x 46 až 35 x 61
  • Odporúčané spájkovanie: Spájkovanie vlnou

Superkondenzátory sú dostupné zo skladu bez minimálneho množstva objednávky a bezplatné vzorky si môžete objednať online alebo prostredníctvom zástupcu.

Zdroj : WE Online


Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG je výrobcom elektronických a elektromechanických komponentov pre elektronický priemysel. Spoločnosť Würth Elektronik je súčasťou skupiny Würth Group, ktorá je svetovým lídrom na trhu spojovacej techniky. Spoločnosť v súčasnosti zamestnáva 8 000 ľudí a v roku 2021 dosiahla tržby vo výške 1,09 miliardy eur. Spolu so spoločnosťami Würth Elektronik Midcom, Würth Elektronik iBE, Erwin Büchele a Würth Elektronik Stelvio Kontek zabezpečuje Würth Elektronik eiSos vysokú dostupnosť na všetkých trhoch.

Sortiment zahŕňa komponenty EMC, induktory, transformátory, VF komponenty, varistory, kondenzátory, rezistory, kremenné kryštály, oscilátory, výkonové moduly, bezdrôtový prenos energie, LED diódy, senzory, konektory, svorky REDCUBE, spínače, tlačidlá, pripojovaciu techniku, držiaky poistiek a riešenia pre bezdrôtový prenos dát.

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button