Trojica organizérov náradia, alebo usporiadajte si svoje náradie

Trojica organizérov náradia, alebo usporiadajte si svoje náradie
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  654 zobrazení
4
 0
Vybavenie dielne

Nedávno sa mi dostalo do rúk niekoľko rôznych organizérov náradia pre usporiadanie náradia na mojom stole. Ak máte na svojom pracovnom stole veľa náradia, tak je vždy nočnou morou nájsť to, čo hľadáte a som si istý, že vás tento príspevok zaujme.

Objednal som si tri rôzne organizéry. Sú určené na usporiadanie vašich klieští, skrutkovačov, pinziet, nožníc, skrutiek, vrtákov alebo dokonca pier a ceruziek.

Pohľad na trojicu organizérov.

Držiak vrtákov a frézok

Ak často používate rotačné nástroje a vŕtačky, tento držiak vrtákov vám umožní usporiadať si príslušenstvo, ktoré používate častejšie, na jednom mieste. Tento držiak sa dá použiť aj na usporiadanie malých presných skrutkovačov v závislosti od ich veľkosti.

Držiak frézok a vrtákov si môžte zakúpiť prostredníctvom tohoto odkazu - klikni (Banggood)

Držiak je vyrobený z plastu, ale je dostatočne ťažký na druh nástrojov, ktoré podporuje. Jeho rozmery sú: 75x50x15mm. Má celkom 45 otvorov s nasledujúcimi priemermi:

  • 18x 2.5mm
  • 18x 3.2 mm
  • 9x 5.2 mm

Otvory nie sú bohužiaľ usporiadané v konkrétnom poradí, takže nie je možné usporiadať nástroje s rovnakou veľkosťou do rovnakého radu.

Organizér pre väčšie náradie

Jedná sa o akrylový stojan so 45 otvormi s rôznymi tvarmi a veľkosťami na usporiadanie rôznych druhov náradia, ako sú skrutkovače, nožnice, pinzety, malé kliešte alebo dokonca perá a ceruzky a miesto v ňom sa našlo aj pre Xiaomi Wowstick.

Tento držiak náradia si môžte zakúpiť prostredníctvom tohoto odkazu - klikni (Banggood)

Tento organizér sa s prehľadom  zmestí na váš pracovný stôl, aby ste mali všetko svoje náradie usporiadané na malom priestore.

Toto sú rozmery stojana:

  • dĺžka: 30 cm
  • šírka: 10 cm
  • výška: 6 cm

Majte na pamäti, že stojan je vyrobený z akrylu, takže si nie som istí, či je z dlhodobého hľadiska odolný. Nemali by ste ho preto používať na ťažké náradie.

Kovový držiak pre skrutkovače

Spomedzi všetkých organizátorov, ktoré som dastal, je toto asi môj najpoužívanejší. Je špeciálne navrhnutý na usporiadanie skrutkovačov (15 otvorov pre skrutkovače). Má tiež priestor pre dvoje malé kliešte alebo nožnice a malý odkladací priestor pre skrutky. Tento držiak je vyrobený z kovu, takže je odolný a nepoškodí sa pri bežnom používaní. Rozmery stojana sú: 19x9cm

Tento kovový držiak na skrutkovače si môže zakúpiť prostredníctvom tohoto odkazu - klikni (Banggood)

Všetky spolu

 

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok?

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok a chceli by ste sa o to podeliť s viac ako 200.000 čitateľmi? Tak neváhajte a dajte nám vedieť, radi ju uverejníme a to vrátane obrazových a video príloh. Rovnako uvítame aj autorov teoretických článkov, či autorov zaujímavých videí z oblasti elektroniky / elektrotechniky.

Kontaktujte nás!


Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button