Velký Test 60 značek AA Tužkových Baterií

Velký Test 60 značek AA Tužkových Baterií
Jiří Bekr Pridal  Jiří Bekr
  1633 zobrazení
7
 0
Batérie a akumulátory

V tomto videu si projdeme můj test 60 značek tužkových baterií. 30 alkalických, 20 NiMH, 6 zinkouhlíkových, 3 lithiové a jedna s USB nabíjením.

Tabulka všech testovaných článků - google drive - klikni

 

LICENCE (copyright) dle autorského zákona 121/2000 Sb.: Tento video dokument, dále obrázkový dokument s tabulkou a veškerá naměřená data (v barevných buňkách) podléhají autorským právům. Jediným právoplatným autorem a vlastníkem tohoto testu a zmíněných dokumentů z něj vyplývajících je Jiří Bekr, nar. 1997. jiri.bekr@gmail.com.

  • Šíření pro osobní nekomerční účely je téměř neomezené.
  • Šíření pro komerční účely může být umožněno, avšak pouze po předchozí domluvě podmínek s autorem. To je například otisk v časopise, zahrnutí do placeného magazínu, nebo zveřejnění na webových stránkách, které jsou aktivně výdělečně činné natolik, že generují zisk.

V každém případě musí být tento dokument šířen v nezměněné podobě (vypovídací hodnota informací 100% stejná), a to včetně této licence. Vždy bude dokument šířen i s informací o původním videu na YouTube. Na webu přes odkaz, v tištěné podobě stačí slovní zmínka kanálu Jiří Bekr, případně QR kód. Je přísně zakázáno jakkoliv upravovat a falsifikovat data v dokumentu. Je zakázáno vytahovat informace z kontextu, pokud by tím mohlo dojít k chybnému pochopení. Test byl prováděn s úmyslem informovat spotřebitele o nejvhodnější baterii/akumulátoru pro různá odvětví provozu. Data byla změřena s přesností cca 2%. Kapacita měřena do 0,7V. IR při plném nabití při 1A, kelvinovou metodou.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button