Získajte pri kúpe meracieho prístroja Fluke ďalší zdarma

Získajte pri kúpe meracieho prístroja Fluke ďalší zdarma
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  456 zobrazení
1
 0
Recenzie meracej techniky

Spoločnosť FLUKE, svetový výrobca meracích prístrojov a termokamier, má určite svoje zaslúžené miesto na trhu s profesionálnou meracou technikou. Ich výrobky sú uznávané odborníkmi v oblasti elektroniky, elektrotechniky a elektromechaniky, a považujú sa za priemyselný štandard v mnohých oblastiach spojených s meraním elektrických veličín.

Koncom roka Fluke opäť prichádza s limitovanou ponukou na výhodnú kúpu profi produktov, ku ktorým dostanete navyše praktický darček z ponuky FLUKE úplne zadarmo. Princíp je veľmi jednoduchý. Kúpte si akýkoľvek výrobok značky Fluke a zaregistruje si ho na stránke výrobcu. Priložte doklad o kúpe (faktúru) a vyberte si váš darček zadarmo.

K dispozícii je 6 cenových úrovní – 100 až 6 000 eur. Výrobca garantuje, že vám darček odošle do 3 týždňov.

Výber z aktuálnej ponuky

Nezabudnite, že limitovaná ponuka na profesionálne meracie prístroje FLUKE trvá do 15. 12. 2021 (platí dátum kúpy produktu). Podmienky akcie ako aj kompletný zoznam darčekov nájdete  na stránke FLUKE.

 



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button