Prihláste sa k svojmu účtu, pokiaľ ho máte. Alebo kliknite tu pokiaľ ho ešte nemáte a prajete si ho vytvoriť - je to jednoduché a získate mnoho výhod.

PROFI Predlžovacie Káble 230V-400V 16A-32A Občianska inzercia

pred týždňom Elektro inštalačný materiál Stropkov   2.8K zobrazení

0.0 hviezd

Lokalita: Stropkov
Cena: -- €

Kvalitné gumené káble a koncovky.

  • Predlžováky na 230V prierez kábla 3x1,5 alebo 3x2,5, koncovky podľa vášho výberu a taktiež metráž.
  • Predlžováky na 400V prierez kábla 4x2,5/4x4/4x6/5x2,5/5x4mm 16A alebo 32A. Samozrejme s koncovkami, samec samica zase podľa vášho výberu a zasa metráž akú potrebujete.

Využitie káblov na stavbách, vo výrobných halách, ako prívodné káble, v dielňach ako aj pre domácich kutilov. Alebo využitie na napájanie strojov ako sú miešačka, cirkulárka, štiepačka, hevery, zváračky ale aj ako napájací kábel stavebného antoníka alebo na hocijaké iné využitie.
Koncovky sú taktiež kvalitné. Odolné, žiadná umelá hmota ktorá praská!!! Ponúkam aj zásuvkové rozvodnice(antoník) napríklad ako na foto, možnosť všelijakých kombinácií zásuviek a prevedení, viac info po telefone.

Odborne zapájanie elektrotechnikom podľa platnej vyhlášky 508/2009 Z.z.⚡ Treba zavolať povedať čo potrebujete a dohodneme sa. Poradím vo výbere vhodného prierezu kábla a koncoviek k spotrebiču, na mieru vyrobím akú dlžku potrebujete. Viem zhotoviť aj káble na bubnoch,zasa dohoda po telefone.Výborné ceny a hlavne KVALITA,ak ju hľadáte neváhajte a zavolajte!...

Ďalšie detaily

Stav tovaru Nový
Dostupné množstvo (ks) 100
Výrobca Elektrikár
So zaslatím do zahraničia Nesúhlasím
Spôsob doručenia:
Po dohode
Spôsob platby:
Po dohode

 
Poznámka : Pokiaľ chcete pridať hodnotenie, musíte sa prihlásiť.

Webwiki Button