Baseus - kvalitný 100-wattový USB-C kábel

s LED displejom s dĺžkou 1 meter
Baseus - kvalitný 100-wattový USB-C kábel
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  204 zobrazení
3
 0
Mobilné telefóny a mobilné technológie

V dnešnej dobe sa čoraz viac navyšuje rýchlosť nabíjania. Na jednej strane to je dobré, pretože používateľ ušetrí čas, ale zároveň treba mať na takéto nabíjanie aj kvalitný kábel, ktorý bude takúto rýchlosť a aj výkon podporovať. Čínska spoločnosť Baseus prináša kvalitný kábel s koncovkami USB-C na oboch stranách, ktorý podporuje nabíjanie až do výkonu 100 wattov.

Zaujímavá cena v českom sklade

Baseus 100-wattový USB-C kábel je teraz v predaji na predajných stránkach Banggood a je dostupný priamo aj v českom sklade, takže jeho doprava bude trvať od 2 do 4 pracovných dní.

Baseus 100-wattový USB-C kábel - klikni (Banggood)

Podpora 100-wattového nabíjania a integrovaný displej

Baseus 100-wattový USB-C kábel je dostupný v čiernej a zelenej farbe s dĺžkou 1 meter, čo bude väčšine používateľov stačiť. Navyše je kábel potiahnutý odolnou látkou, čiže sa nebude extrémne zamotávať, a čo je hlavné, nebude sa lámať.

Navyše Baseus pridal aj ochranu pri koncovkách, kde ani po čase nebude dochádzať k jeho nefunkčnosti spôsobenej zalomením kábla či izolácie. Na oboch stranách sa nachádza konektor USB-C, ktorý je v dnešnej dobe najuniverzálnejší a zároveň podporuje vysoké výkony nabíjania.

Zaujímavým prvkom je integrovaný displej, ktorý ukazuje aktuálny výkon nabíjania vo wattoch. To je super vychytávka, ak si chcete odkontrolovať, akým reálnym výkonom sa dobíjajú vaše zariadenia.

Tento kábel vo dvojicis vhodným nabíjacím adaptérom dokáže nabiť napríklad 13-palcový MacBook Pro už za dva a pol hodiny. Na nabitie bežného laptopu postačí mať k tomu 45-wattový adaptér, ktorý má značka  Baseus tiež v ponuke.

Samozrejme, tento kábel nie je iba na nabíjanie notebookov, ale aj napríklad smartfónov. Baseus deklaruje, že nabitie Xiaomi Mi 11 zaberie iba 48 minút. Kábel slúži aj na dátový prenos a to rýchlosťou až do 480 Mbps. Kábel má v sebe integrovanú inteligentnú ochranu pred prebíjaním a aj pred prehrievaním, takže o svoje zariadenia sa nemusíte báť.

Baseus 100-wattový USB-C kábel - klikni (Banggood)

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok?

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok a chceli by ste sa o to podeliť s viac ako 200.000 čitateľmi? Tak neváhajte a dajte nám vedieť, radi ju uverejníme a to vrátane obrazových a video príloh. Rovnako uvítame aj autorov teoretických článkov, či autorov zaujímavých videí z oblasti elektroniky / elektrotechniky.

Kontaktujte nás!


Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button