Komunita element14 zahajuje súťaž Project14 Digital Fever

Komunita element14 zahajuje súťaž Project14 Digital Fever
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  133 zobrazení
1
 0
Zaujímavosti

element14.com, komunita spoločnosti Avnet vyhlásila svoju najnovšiu konštrukčné súťaž Project14 s názvom "Digital Fever". Táto výzva oslavuje slobodu všetkého digitálneho, od digitálnej logiky a programovanie pre zložité rozhodovanie až po programovateľné hradlové pole (FPGA), ktoré je možné konfigurovať takmer na akýkoľvek účel. Členovia online komunity budú mať možnosť navrhnúť akýkoľvek typ digitálneho projektu s pomocou akýchkoľvek komponentov.

Nápady na inšpiráciu:

Členovia, ktorí sa chcú pustiť do projektu pomocou FPGA, môžu svoje zručnosti zdokonaliť štúdiom širokej rady materiálov, ktoré sú dostupné v komunite element14, vrátane projektov vytvorených členmi v rámci programovateľného školiaceho programu Path II, radu základných kurzov a skupiny FPGA.

Pravidelná mesačná návrhárska súťaž Project14 je otvorená pre všetkých tvorcov a techniky s akýmkoľvek zázemím a akúkoľvek úrovní schopností a má propagovať zdieľané učenia a spoluprácu medzi členmi komunity element14. Účastníci majú zaznamenať svoje postupy v niekoľkých príspevkoch na blogu a najlepšie realizované projekty dostanú šancu vyhrať kredit v hodnote 200 USD, ktorý je možné v Európe uplatniť u spoločnosti Farnell, v Severnej Amerike v spoločnosti Newark a v ázijsko-tichomorskej oblasti pri spoločnosti element14.

Všetky výzvy v rámci Project14 sa zakladajú na návrhoch od členov komunity element14 a mesačné téma sa vždy vyberá pomocou verejnej ankety. Súťaž Digital Fever bola inšpirovaná návrhom Jána Cumpse, ktorý chcel prispieť k zmene pomocou súťaže v digitálnej logike, ktorá zahŕňa čokoľvek od FPGA, IC logické brány, logiky CMOS, TTL, DTL a samostatných súčastí.

Na prihlásenie do súťaže Project14 Digital Fever stačí účastníkom zaregistrovať sa a vytvoriť si účet v komunite element14 a na blog odoslať príspevok, v ktorom opíšu svoj nápad a ako ho majú v pláne rozvíjať.

Prihlasovanie je možné do 14. apríla 2021. Viac informácií vrátane úplných podmienok nájdete na stránke: www.element14.com/project14

Ak si chcete zaregistrovať členstvo v komunite element14, navštívte stránky www.element14.com.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button