Marquardt 3583 - ľahké ovládanie aj pre ťažké mechanizmy

Marquardt 3583 - ľahké ovládanie aj pre ťažké mechanizmy
SOS Electronic Pridal  SOS Electronic
  111 zobrazení
3
 0
Nový produkt

V elektronike je trendom všetko zmenšovať. Nové a moderné však nemusí byť iba menšie. Doprajte obsluhe strojov na stavbe, farme alebo na poli pocit, že ovládajú prémiové vozidlo. S centrálnou riadiacou jednotkou zo série Marquardt 3583 je prvádzka OFF-ROAD mechanizmov bezpečná a intuitívna.

Krátke predstavenie novej série ovládacích jednotiek značky Marquardt pripravil Pavol Buhla, produktový špecialista SOS electronic.

Marquardt 3583 – bezpečná a intuitívna prevádzka za akýchkoľvek podmienok

Spoločnosť Marquardt ako expert v automotive priemysle prináša ovládaciu jednotku so spínačmi s optimálnou hmatovou odozvou pre bezpečnú obsluhu aj v najnáročnejších podmienkach. Séria ovládacích modulov s označením Marquardt 3583 je určená predovšetkým pre OFF-ROAD mechanizmy. V ponímaní výrobcu ide o stavebné alebo poľnohospodárske stroje, ktoré nejazdia samostatne po bežných komunikáciách.

Samotná ovládacia jednotka Marquardt 3583.0104 obsahuje hlavný stredový prvok – veľký otočný enkóder s priemerom 60 mm. Ten plní tri funkcie naraz: tlačidlo, štvorsmerný joystick a zároveň otočný gombík. Nad a pod centrálnym gombíkom sú ďalšie tri tlačidlá, spolu teda šesť tlačidiel v okolí stredového prvku.
Vďaka robustnému a výraznému ergonomickému dizajnu ovládacej jednotky ju obsluha zariadenia nahmatá ľahko aj naslepo a intuitívne ovláda. Pri zhoršenej viditeľnosti alebo počas nočnej prevádzky je praktické a veľmi dôležité podsvietenie ovládacieho modulu. Táto funkcia je voliteľná a dostupná v rôznych prevedeniach či už farby, spôsobu alebo aj intenzity podsvietenia.

Vlastnosti a výhody ovládacích jednotiek série 3583 Marquardt

  • Celkové rozmery: 135 x 86 mm
  • Konštrukčná hĺbka: 19 mm + 33 mm
  • Napájanie: 9 - 36V DC
  • Komunikácia: CAN bus
  • Stupeň krytia: IP54
  • Možnosť podsvietenia tlačidiel a otočného gombíka: biele / RGB - LED
  • Rozsah pracovných teplôt: - 40°C až + 85°C
  • Vhodný konektor na prepojenie: 4-pin zo série MQS od TE Connectivity (1-967640-1)

Životnosť

  • Tlačidlá / centrálne tlačidlo / centrálny otočný gombík / centrálny „joystick“
  • 200 000 / 1 000 000 / 1 000 000 (360°) / 250 000 cyklov (v každom smere)

Ovládacie moduly série 3583 spoločnosti Marquardt nájdete v skupine špeciálnych prepínačov a tlačidiel na webe SOS electronic.

Ak si chcete pozrieť vzorku prípadne máte záujem o viac informácií k produktom Marquardt, kontaktujte obchodného zástupcu  SOS electronic  pre váš región.




Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button