Okrúhle priemyselné konektory Attend

Okrúhle priemyselné konektory Attend
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  38 zobrazení
1
 0
Nový produkt
   

Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Najpredávanejšie konektory od svetových výrobcov nie sú vždy dostupné presne podľa aktuálnych potrieb zákazníkov, preto sme rozšírili naše možnosti o ďalšieho dodávateľa. Sortiment okrúhlych priemyselných konektorov sme rozšírili o produkty od nášho dlhoročného a spoľahlivého dodávateľa priemyselných konektorov, taiwanskej spoločnosti Attend.   

Attend – dodávateľ konektorov a riešení na mieru

„Firma Attend ponúka síce menší sortiment okrúhlych priemyselných konektorov, ale dbajú na kvalitné vyhotovenie za primeranú cenu, čím konkurujú aj svetovým značkám. Vaše projekty dokážeme navyše podporiť vzorkami do vývoja, preto nás neváhajte osloviť, či už máte bežné alebo aj netradičné požiadavky,“ 

hovorí na úvod František Ďuríšek, produktový špecialista SOS electronic. 

V sortimente spoločnosti Attend nájdeme nielen bežné typy a vyhotovenia okrúhlych priemyselných konektorov M5, M8, M12 a M23, ale aj zriedkavejšie typy čo do počtu pinov pre špecifické priemyselné aplikácie.  

Tieto robustné konektory sú celé vyhotovené z kovu, vďaka čomu zabezpečujú optimálne tienenie EMI, a zároveň sú vodotesné a prachotesné, aby obstáli aj v aplikáciách v náročnom priemyselnom prostredí.

Základné charakteristiky okrúhlych priemyselných konektorov Attend 

  • M5: séria 220A – 2, 3, 4 piny, do 60 V, do 1 A, IP67, na kábel alebo na panel
  • M8: séria 219A – 2, 3, 4, 5, 6 pinov, do 60 V, IP67, na kábel alebo na panel
  • M12: séria 216A – 2, 4, 5, 8, 10, 12 pinov, do 250 V, 4 A, IP67, na kábel alebo na panel
  • M23: séria 221A – 4, 5, 6 pinov, do 250 V, 20 A, IP 67, na kábel alebo na panel

Flexibilné riešenie na mieru pre priemysel aj spotrebnú elektroniku 

V prípade spoločnosti Attend nás obzvlášť zaujala možnosť objednať káble s konektormi presne podľa požiadaviek zákazníka. Dodávateľ dokáže teda splniť aj špeciálne požiadavky, ako sú napríklad káble s oddeleným tienením, silikónový kábel, káble s rôznymi prierezmi Cu jednotlivých vodičov, krútený pár, resp. dvojlinka. 

„Jednou z najväčších výhod spoločnosti Attend je, že dokáže vyrábať aj v relatívne malých množstvách, a to už od niekoľko 100 kusov káblov s rôznymi konektormi. Napríklad na jednej strane kábla zaliaty konektor od firmy Attend a na druhej strane kábla krimpovaný konektor, navyše s možnosťou využiť aj vlastný konektor alebo konektor od iného výrobcu. Je to flexibilný dodávateľ ochotný ponúknuť riešenie na mieru pre priemysel, ale aj spotrebnú elektroniku,“ 

hovorí František Ďuríšek na záver. 

Okrúhle priemyselné konektory Attend M5, M8, M12 a M23 v sortimente SOS electronic 

Najčastejšie používané okrúhle priemyselné konektory Attend sme zaradili do nášho skladového sortimentu, pričom sú dostupné priamo z nášho skladu alebo na objednávku. Ponuku priemyselných konektorov budeme naďalej postupne rozširovať a ďalšie produkty značky Attend vám radi zabezpečíme na objednávku. 

Vyskúšajte si vzorku pre váš projekt

Potrebujete si vyskúšať súčiastku pri vývoji? Neváhajte nás kontaktovať a my vám radi poskytneme vzorku pre projekt. Každú žiadosť posudzujeme individuálne, preto vás prosíme o stručné predstavenie vášho projektu v nasledujúcom formulári.

Poznámka : Vzorky poskytujeme len pre projekty do vývoja, nie na súkromné účely jednotlivcom.

Ďakujeme za pochopenie.

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button