Postavte si OMNI len za 15 minút

Postavte si OMNI len za 15 minút
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  224 zobrazení
0
 0
Počítače a výpočtová technika

Zvažujete panelový PC, monitor s dotykovým panelom alebo priemyselný PC? Zloženie ktorejkoľvek alternatívy vám zaberie max. 15 minút. Modulárna séria OMNI od AAEON-u prináša s novým display box kitom aj nové možnosti.

Modulárna séria OMNI ponúka 2 CPU box kity, Display box kit, 7 veľkostí LCD panelov s rezistívnym alebo multi-dotykovým PCAP dotykovým panelom a 11 I/O modulov.

Potrebujete panelové PC?

Vložte SODIMM RAM do slotu, pripojte 2,5“ SSD a upevnite ho k CPU box kitu. Pripojte 3 kábliky z LCD kitu (LVDS, Combo a DIO) do CPU box kitu, nakliknite ho do LCD kitu a zaskrutkujte 3 skrutky – hotovo.

Potrebujete monitor s dotykovým panelom?

Pripojte 3 kábliky z LCD kitu (LVDS, Combo a DIO) do Display box kitu, nakliknite ho do LCD kitu a zaskrutkujte 3 skrutky – hotovo.

Potrebujete priemyselný PC?

Vložte SODIMM RAM do slotu, pripojte 2,5“ SSD a upevnite ho k CPU box kitu. Nakliknite CPU box kit do spodného krytu M0421550A0, zaskrutkujte 3 skrutky – hotovo.

CPU box kit

CPU box kity sú založené na procesoroch Intel od Celeron N2807 až po Core i7-6600U. Všetky kity ponúkajú pasívne chladenie bez ventilátora, široký rozsah napájacieho napätia 9 až 30V DC a rozsah pracovných teplôt okolia od -10 do +55°C. CPU box kity je možné transformovať na box PC pridaním spodného krytu. Kity sú dodávané bez RAM a SSD.

Na CPU box kitoch môže bežať ľubovoľná distribúcia Linuxu alebo Windows 7, 8 alebo 10. V prípade operačného systému Windows zvážte použitie Windows 10 IoT Enterprise LTSB 2016, ktorá je optimalizovaná pre priemyselné aplikácie.

Display box kit

Kit umožňuje pripojiť monitor k PC cez HDMI alebo VGA a USB (dotykový panel). Ovládače pre dotykový panel podporujú operačné systémy Windows a Linux, nájdete ich na pribalenom CD.

LCD kit

7 veľkostí LCD panelov- 10.4”, 12.1”, 15”, 17” and 19” s pomerom strán 4:3 a 15.6” a 21.5” s pomerom strán 16:9
Odolný hliníkový predný rámček
Kompletne plochý dizajn predného panelu zabraňuje zhromažďovaniu prachu a vody
Krytie predného panelu IP65
5-vodičový rezistívny alebo multi-dotykový PCAP dotykový panel

Vstupno/výstupné moduly

V súčasnosti AAEON ponúka 11 vstupno/výstupných modulov. Montáž je veľmi jednoduchá. Odstráňte kryt rozširujúceho konektora na CPU box kite, zasuňte do neho modul a upevnite ho pomocou 2 skrutiek. Všetky potrebné ovládače sú dostupné na stránkach AAEON.

Vstupno/výstupné moduly sú kompatibilné so všetkými CPU boxmi, ale pre ich inštaláciu je potrebný 15” alebo väčší LCD kit, pretože na menší LCD kit sa nedajú upevniť.

Vlastnosti

  • CPU BOX kity, Display BOX kit a LCD Kity alebo zmontované dohromady
  • Široký rozsah procesorov od Intel Celeron N2807 až po Core i7-6600U
  • Pasívne chladenie bez ventilátora
  • Kompletne plochý dizajn predného panelu zabraňuje zhromažďovaniu prachu a vody

Prehľad CPU box kitov V novom okne - klikni.

Prehľad LCD kitov V novom okne - klikni

Prehľad vstupno/výstupných modulov V novom okne - klikni

Produktové video

Zdroj : SOS.sk


Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button