Review Display Systems zavádza univerzálne rozhranie pre celú rodinu TFT displejov

Review Display Systems zavádza univerzálne rozhranie pre celú rodinu TFT displejov
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  52 zobrazení
2
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Westerham, Spojené kráľovstvo, 21. júna 2022. Spoločnosť Review Display Systems (RDS), dodávateľ zobrazovacích riešení a embeded systémov, oznámila uvedenie nového radu TFT zobrazovacích modulov. Výrobca displejov Chefree navrhol a vyvinul sériu kompatibilných TFT displejov Family Model Series, ktoré sú všetky vybavené spoločným, univerzálnym 30-pinovým dátovým rozhraním.

Produktový rad Family Model Series implementuje univerzálny 30-pinový konektor, ktorý podporuje 24-bitové rozhranie LVDS umožňujúce farebnú paletu až 16,7 milióna farieb, 3,3 V napájací obvod, 12 V ovládač LED podsvietenia zabezpečujúci stmievanie podsvietenia a dotykový radič EETI ponúkajúci podporu rozhrania USB alebo I²C pre kapacitné dotykové obrazovky.

Zobrazovacie moduly poskytujú aj vynikajúci optický výkon vďaka technológii IPS (in-plane switching) LCD, ktorá umožňuje veľmi konzistentnú reprodukciu farieb a obrazu a široké pozorovacie uhly. K dispozícii sú možnosti vysokého jasu so špecifikáciami jasu od 350 cd/m² do 1000 cd/m². Prevádzka v extrémnych podmienkach je podporovaná širokým rozsahom prevádzkových teplôt od -30 °C do +85 °C.

Justin Coleman, obchodný manažér pre displeje spoločnosti RDS, povedal: "Jednou z významných výhod nového modelového radu Family je široká škála dostupných veľkostí a rozlíšení displejov, ktorá umožňuje jednoduchú migráciu medzi rôznymi formátmi displejov, a pritom zachovať rovnakú riadiacu elektroniku a prepojenie displejov. Rad TFT zobrazovacích modulov Chefree poskytuje jednoduché a pri tom spoľahlivé a cenovo výhodné riešenie, ktoré možno použiť v širokom spektre produktov a systémov."

Modelový rad zahŕňa zobrazovacie moduly s tradičným pomerom strán 4:3 a 16:9 na šírku a s rôznymi veľkosťami a rozlíšeniami vrátane :

  • 5,0" WVGA (800 x 480 pixelov),
  • 7,0" WVGA (800 x 480 pixelov), WXGA (1280 x 800 pixelov),
  • 8,0" HD (1280 x 720 pixelov),
  • 8,4" SVGA (800 x 600 pixelov),
  • 10,1" WXGA (1280 x 800 pixelov), WUXGA (1920 x 1200 pixelov),
  • 10,4" XGA (1024 x 768 pixelov),
  • 12,1"WXGA (1280 x 800 pixelov),
  • 15,6" Full HD (1920 x 1080 pixelov).

Nový modelový rad TFT zobrazovacích modulov Chefree Family je teraz k dispozícii v spoločnosti Review Display Systems

Zdroj : RDS

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button