Výkon s podporou TSN: Kontron rozširuje rodinu priemyselných počítačov o nový rad KBox C-104-TGL

Výkon s podporou TSN: Kontron rozširuje rodinu priemyselných počítačov o nový rad KBox C-104-TGL
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  68 zobrazení
1
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Spoločnosť Kontron, popredný svetový poskytovateľ technológií IoT/Embedded Computing Technology (ECT), predstavuje na veľtrhu embedded world 2022 novú generáciu svojich špičkových priemyselných počítačov vo formáte box PC - rodinu KBox C-104-TGL. Systémy sú založené na procesoroch 11. generácie Intel® Core™ alebo Intel® Xeon® W, zlepšujú determinizmus v prostredí Industry 4.0 vďaka integrovanej funkcii TSN a Intel® Time Coordinated Computing (Intel® TCC) a umožňujú rôzne aplikácie v reálnom čase. Použité procesory majú až osem výpočtových jadier a sú vhodné najmä na náročné Edge pracovné zaťaženie a špičkové aplikácie s vysokou šírkou pásma.

Systémy série KBox C-104-TGL sú vybavené výkonnými procesormi založenými na 11. generácii procesorov Intel® Core™ i3-11100HE, i5-11500HE/i5-1145GRE, i7-11850HE/i7-1185GRE, Intel® Xeon® W-11555MRE/W-11865RE alebo Celeron® 6600HE. Všetky systémy radu KBox C-104-TGL sú špeciálne navrhnuté na použitie v rozvádzačoch v prostredí automatizácie. V tejto súvislosti slúži KBox C-104-TGL ako univerzálna platforma pre rôzne aplikácie, ako je riadenie strojov, kontrola a aplikácie videnia založené na umelej inteligencii, voliteľne aj s dodatočne integrovaným akcelerátorom Hailo-8™ AI. Prostredníctvom voliteľného modulu NVRAM, ako aj integrácie rozšírení priemyselnej zbernice ho možno použiť aj ako platformu soft PLC. Štyri rozhrania 2,5 GbE s funkciou TSN môžu podporovať aj časovo kritické úlohy dôležité pre riadenie, a tak spĺňať aj budúce požiadavky na reálny čas v inteligentnej továrni.

Bezúdržbový systém umožňuje prevádzku bez ventilátora až do teploty +65 °C; vybavenie Goldcap a voliteľné redundantné zdroje napájania, ako aj funkcia obnovy zaručujú maximálnu dostupnosť systému a dlhú životnosť.

Okrem až troch DisplayPortov a štyroch rozhraní 2,5 GbE sú štyri varianty nového radu KBox C-104-TGL vybavené aj až dvoma portami COM vrátane možnosti RS485, tromi portami USB 3.0 a tromi portami USB 2.0, ako aj až štyrmi slotmi SATA. Až štyri rozširujúce sloty PCI Express®, jeden mPCIe a tri M.2 zabezpečujú maximálnu flexibilitu a rozšíriteľnosť. Tie možno využiť aj na pridanie pripojenia 4G/5G alebo dokonca WiFi 6 do systémov. Okrem toho je možné rýchlo a bez konštrukčného rizika implementovať ďalšie úpravy podľa požiadaviek zákazníka.

Zdroj : Kontron

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button