Základná doska AMD Ryzen Embedded R2000 Powered Mini-ITX

Základná doska AMD Ryzen Embedded R2000 Powered Mini-ITX
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  148 zobrazení
2
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Spoločnosť IBASE Technology Inc., svetový líder vo výrobe embedded dosiek a riešení, uvádza na trh základnú dosku MI993 Mini-ITX s podporou 5G založenú na výkonnom procesore AMD Ryzen™ Embedded série R2000, ktorý dokáže poskytnúť 8 jadier a 16 vlákien, čo používateľom umožňuje rýchlejšie vykresľovanie a celkový výkon systému. Vďaka množstvu robustných funkcií vrátane nezávislého displeja s dvoma portami HDMI a dvoma portami DisplayPort je ideálnou voľbou pre digital signage, interaktívne kiosky a ďalšie aplikácie, ktoré vyžadujú viacero displejov.

FUNKCIE  MI993:

  • AMD Ryzen™ Embedded APU série R2000 na doske
  • 2 x slot pre DDR4 SO-DIMM, max. 32 GB
  • Duálna Intel® 2,5G LAN
  • 2 x HDMI + 2 x DisplayPort
  • 5 x USB 3.1, 2x USB 2.0, 4x COM, 1x SATA III
  • 1 x PCI-E (x8), 3x M.2 (B-key, E-key a M-Key)
  • Watchdog timer, digitálne vstupy/výstupy, TPM (2.0)

MI993 sa môže pochváliť dvoma portami pre DDR4 s kapacitou 32 GB pamäte, čo zaručuje plynulý multitasking bez spomalení. Je vybavený duálnym sieťovým pripojením Intel 2,5G LAN pre vysokorýchlostné a spoľahlivé pripojenie, piatimi portmi USB 3.1 a dvoma portmi USB 2.0 na pripojenie širokej škály periférnych zariadení, ako aj možnosťami rozhrania so štyrmi sériovými portami, jedným portom SATA a tromi zásuvkami M.2 na podporu starších zariadení a pridanie možností rozšírenia podľa potreby.

Výkonné základné dosky MI993 s procesormi AMD Ryzen R2000 poskytujú bezkonkurenčný výkon a rýchlosť pre výkonné vstavané riešenia," povedal Archer Chien, riaditeľ oddelenia plánovania produktov pre riešenia v spoločnosti IBASE. "Jej funkcia TPM 2.0 umožňuje aj hardvérové zabezpečenie proti hrozbám, ako sú útoky malvéru na firmware.

MI993 je teraz k dispozícii s APU AMD Ryzen R2544, R2514, R2314 alebo R2312. Viac informácií získate na adrese sales@ibase.com.tw alebo na  webovej stránke www.ibase.com.tw.

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button